Κινδύνευσε να χτυπήσει άσχημα ο Κοκκινάκης (VIDEO)

Αν και στο στοιχείο του, στο νερό, ο Κώστας Κοκκινάκης λίγο έλειψε να χτυπήσει σοβαρά στο αγώνισμα επάθλου. Όταν όμως συνήθισε τη διαδρομή, σάρωσε. Δείτε το VIDEO με τη στιγμή του ατυχήματος.

Κινδύνευσε να χτυπήσει άσχημα ο Κοκκινάκης (VIDEO)

Ο Κώστας Κοκκινάκης αισθανόταν πιο άνετα από κάθε άλλον όταν ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε στους παίκτες του Survivor το στίβο μάχης που είχαν να καλύψουν πριν από τον αγώνα της Τρίτης (για το τηλεοπτικό κοινό) με έπαθλο τη λαχταριστή μπολονέζ, πασπαλισμένη με μπόλικη παρμεζάνα.

Η επιστροφή στη θάλασσα ήταν ό,τι είχε ανάγκη ο βετεράνος πολίστας για να αισθανθεί οικεία και να συμβάλει με την κολυμβητική δεινότητά του στην προσπάθεια των "Διασήμων" να... φάνε μετά από τις 0/5 απόπειρες της προηγούμενης εβδομάδας.

Στην πρώτη κούρσα του πάντως και μέχρι να συνηθίσει τη διαδρομή αντιμετώπισε κάποια προβλήματα. Αρχικά, στην κάθοδο με την τροχαλία, βρήκε πρόωρα στο νερό κι αναγκάστηκε να κολυμπήσει αρκετά, ενώ όταν χρειάστηκε να περάσει πάνω από τις πλατφόρμες λίγο έλειψε να χτυπήσει σοβαρά.

Γλίστρησε και έπεσε με τρόπο επικίνδυνο πάνω στη μικρή εξέδρα που ήταν μπροστά του. Προφανώς και χτύπησε, προφανώς και πόνεσε. Συνέχισε πάντως την κούρσα του απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο κι ας έχασε στο φινάλε.

Στη δεύτερη φορά που κλήθηκε να παίξει (κόντρα στον Ορέστη Τσανγκ) ήταν... άλλος άνθρωπος. Και πήρε μια άνετη νίκη που συνέβαλε στο επιβλητικό 10-3 επί των "Μαχητών". Ανταμοιβή γι' αυτόν και τους υπόλοιπους το πιάτο με τα μακαρόνια και θέα τον ωκεανό! Τι καλύτερο...

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ:

ΚΑΙ Η ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΡΣΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK