Κουνελάκι ντύθηκε ο Εβρά...

Ο ποδοσφαιριστής της Premier League, ντύθηκε λαγός του Πάσχα και μοίρασε απλόχερα σοκολατάκια και... χαμόγελα σε παιδάκια που νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο του Λονδίνου (VIDEO).

Κουνελάκι ντύθηκε ο Εβρά...

Ένας αστέρας της Premier League μας απέδειξε ότι δεν χρειάζονται πολλά για να προσφέρεις λίγη χαρά στον συνάνθρωπό σου και δη σε παιδάκια.

Τι έκανε; Ντύθηκε λαγός του Πάσχα, και φέροντας μαζί του καλάθι με σοκολατένια αβγά, κατευθύνθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου και τα μοίρασε στους μικρούς ασθενής που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.

Ο 36χρονος, πλέον, Πατρίς Εβρά, πόσταρε το σχετικό video στο instagram και το συνόδευσε με την λεζάντα: "I love this game" ( σ.σ λατρεύω αυτό το παιχνίδι).

Μάλιστα ο Γάλλος άσος της Γουέστ Χαμ, που κρυβόταν κάτω από την μάσκα του λαγού, λίγο αργότερα δήλωσε στην web tv του συλλόγου: "Όπως λέω πάντα, ο Πατρίς είναι αυτός που θα τον δεις να μοιράζει χαρά, χαμόγελα και να είναι ευδιάθετος και θετικός".

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν προετοιμάζω τίποτα από πριν. Απλώς ξυπνάω και το μυαλό μου, μου παίζει παιχνίδια. Λαμβάνω πολλά μηνύματα από ανθρώπους που μου λένε ότι κάθε φορά που βλέπουν τα video μου, χαμογελάνε. Δεν είμαι ψεύτικος και ότι κάνω είναι από ευχαρίστηση".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΕΒΡΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK