Είναι οι Ρόκετς η πιο καλοντυμένη ομάδα στην ιστορία των σπορ;

Με αφορμή σχετική συνέντευξη του Τζέιμς Χάρντεν στο GQ, παραθέτουμε σχετικά παραδείγματα που επαληθεύουν τον παραπάνω ισχυρισμό.

Είναι οι Ρόκετς η πιο καλοντυμένη ομάδα στην ιστορία των σπορ;
Χάρντεν και Τάκερ με τα φανταχτερά κοστούμια τους PHOTO BY RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι σαφέστατα, μια αμφιλεγόμενη φιγούρα του NBA. Πρόκειται για έναν star player, που τα τελευταία χρόνια 'αγγίζει' το πρωτάθλημα χωρίς να το σηκώσει, πρόκειται επίσης για έναν παραλίγο MVP της φετινής χρονιάς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κερδίζει τον τίτλο και να τον αφήνει στο θλιβερά κυνικό #2. Η συνέντευξη του στο GQ ήταν επιεικώς ύπουλη, όπως αξίζει να χαρακτηριστεί κάθε συνέντευξη που ξεκινά με την ερώτηση 'τι γεύση παγωτό σου αρέσει και τι συνοδευτικά προτιμάς;', για να καταλήξει σε πραγματικά ζόρικες ερωτήσεις για το αν η συνύπαρξη του με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ -ένα γνήσιο NBA fashion icon- σημαίνει πως ο κάθε παίκτης θα θέλει μια μπάλα μόνος του.

Ο Χάρντεν απάντησε με έξυπνη, 'δημοσιοσχεσίτικη' τακτική, ρίχνοντας νοκ άουτ όλες τις φαρμακόγλωσσες του NBA και σκορπώντας αισιοδοξία στους οπαδούς της ομάδας. Αν αξίζει να κρατήσουμε μια ατάκα από τη συνέντευξη του, είναι πως θεωρεί ότι η ομάδα του δεν είναι απλά η πιο καλοντυμένη του NBA, αλλά 'η πιο καλοντυμένη ομάδα στην ιστορία των σπορ'. Το ρόστερ των Ρόκετς κατά τον Χάρντεν, από τον Ράσελ Γουέστμπρουκ ως τον Όστιν Ρίβερς και τον Τζέραλντ Γκριν, αποτελείται από πραγματικά μοντέλα και εν δυνάμει fashion icons. Ο ισχυρισμός του Χάρντεν φαίνεται πως πλησιάζει την αλήθεια και τούτο το ρόστερ πως έχει σοβαρή άποψη περί στυλ και μόδας.

Παραθέτουμε τις αποδείξεις:

Κλιντ Καπέλα

Όστιν Ρίβερς

Πι Τζει Τάκερ

Τζέραλντ Γκριν

Τζέιμς Χάρντεν

Ράσελ Γουέστμπρουκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK