Οι 10 πιο εκτυφλωτικές pre-game εμφανίσεις του Ράσελ Γουέστμπρουκ

Όταν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ θύμισε Miami Vice και λίγο αργότερα, όταν θύμισε Μύστη που έχει κλείσει τραπέζι για Ρομέο.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ καταφθάνει στον αγώνα πλει οφ των Θάντερ ενάντια στους Τζαζ, Απρίλιος 2018
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ καταφθάνει στον αγώνα πλει οφ των Θάντερ ενάντια στους Τζαζ, Απρίλιος 2018 AP PHOTO/RICK BOWMER

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος στο σύγχρονο NBA που βρίσκεται πλήρως ευθυγραμμισμένος με όσα συμβαίνουν στον πλανήτη της μόδας αυτός είναι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Θα μπορούσε να έχει εμφανιστεί δίπλα στον σερίφη Jim Hopper, στο 'Stranger Things' και να κλέψει την παράσταση με μια από τις κλασικές πια, σχεδόν flamboyant εμφανίσεις του. Ο Γουέστμπρουκ θα μπορούσε να έχει εγκαταλείψει το μπάσκετ για να γίνει μοντέλο ενός οποιουδήποτε τολμηρού fashion brand, που θα ήθελε μέσω του πόιντ γκαρντ των Ρόκετς να εισχωρήσει στον αθλητισμό. 

Όμως ο 30χρονος σταρ είναι ένα brand από μόνος του, ένας παίκτης που προκαλεί έντονες συζητήσεις τόσο για την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά εντός γηπέδων, όσο και για το φανταχτερό fashion statement που αποτελεί  η κάθε εμφάνισή του. Παρακάτω σταχυολογήσαμε 10 από αυτές, με σημεία αναφοράς τους χρωματικούς συνδυασμούς, τη διακριτική αγάπη για το kitsch, την τόλμη για δοκιμές συνόλων που ανατρέπουν το βαρετό και το normcore, την περιέργεια για κάθε τι μοντέρνο και τη διάθεση για πειραματισμό. Δώσαμε τίτλους σε κάθε εμφάνιση, γιατί κάποιος έπρεπε να το κάνει.

10. Το μεθυσμένο παγώνι

Το καπέλο είναι σαν μια φωλιά που κρύβει μέσα της όλα τα isolation plays που έχει δοκιμάσει ο Γουέστμπρουκ, παίζοντας στην Οκλαχόμα. Το πουκάμισο μοιάζει να έχει βγει από videoclip των One, μοιάζει να φωνάζει "Μωρό μου πό-τε θα βρεθούμε οι δυο, οι δυο μας σε δω-μάτιο πραγματικό", το παντελόνι μοιάζει να έχει φτιαχτεί με έμπνευση την χρωματική παλέτα τρόμου του Demagorgon από το Stranger Things. Τι να πρωτοσχολιάσεις από αυτήν την υπέρτατη μαγεία;

9. Ο Πρίγκηπας του Μπελ Αιρ

Όλο το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον της african-american pop culture, αποτυπώνεται πάνω σε μια φόρμα που θα επιλέξει, μια συνηθισμένη βραδιά Τρίτης, πριν από αγώνα. Εδώ, έχουμε ένα look που θυμίζει Γουίλ Σμιθ, όταν άραζε στο Μπελ Αιρ, κάνοντας ξεκαρδιστικό bullying στον ξάδελφό του, Κάρλτον, και μεταφέροντας το lifestlyle του δρόμου σε μια κυριλέ γειτονιά.

8. Snow White Gangsta

Look που παραπέμπει σε gangsta rap album, αλλά τα χρώματα γοητεύουν το μάτι αντί να το τρομοκρατούν. Υπάρχει μια φαινομενική silky smooth 'ηρεμία' πάνω τους. Σαν να είναι έτοιμος να προκαλέσει μια μικρή επανάσταση εντός γηπέδου. 

7. Μύστης έτοιμος για Romeo

Εδώ έχουμε με μια εμφάνιση που μας θυμίζει κάτι πολύ γνώριμο. Θα μπορούσε να είναι κάποιος σελέμπριτι που έχει κλείσει τραπέζι για το Romeo, για να παρακολουθήσει τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Σαμπάνης. Νομίζω είναι θέμα χρόνου να δούμε τον Γουέστμπρουκ σε ένα πέρασμα από την αθηναϊκή νυχτερινή ζωή. Τι του λείπει δηλαδή;

6. The V in Miami Vice

To πουκάμισο είναι τόσο ανοικτό, ώστε να κάνει  το μεγαλύτερο V όλων των εποχών, το χρώμα είναι έντονο και σούπερ καλοκαιρινό και τα μπαλώματα στο τζιν δίνουν μια γλυκιά early 00s νότα, σαν να έχει βγει από το βεστιάριο της ταινίας 'Miami Vice' του Μάικλ Μαν. 

5. Διακοπές στο Σαράγεβο

Εκτιμώ πως κάποιοι εκ των αναγνωστών μας έχουν γεννηθεί μετά από το 1994, οπότε ας κάνουμε ένα μίνι διάλειμμα για να θυμηθούμε τι εστί 'Διακοπές στο Σαράγεβο'. Πάντα υπάρχει χρόνος για Magic De Spell, ακόμα και μέσα σε ένα άρθρο.

Τώρα δείτε αυτήν τη φωτογραφία:

Είναι ξεκάθαρο πως εδώ είναι σε αποστολή, έχει μπει στον ρόλο του πεζοναύτη που είναι έτοιμος να πάρει ακόμα και μια σφαίρα για την ομάδα του. Ράσελ, μαζί σου. 

4. The Green Goblin

Τζάκετ με χρωματισμούς σε στυλ μισό-μισό και καθολική επικράτηση του πράσινου χρώματος σε μια πανδαισία αποχρώσεων. Μάστορας της μονοχρωμίας σε αυτήν την περίπτωση.

3. Sad Raver

Νομίζεις ότι αυτό το σύνολο μπορείς να το ακούσεις να τραγουδάει "I'm blue da ba dee da ba daa"  και να βγάζει προς τα έξω την ξεκάθαρα blue διάθεση του ανθρώπου που το φοράει. Σεβόμαστε που με τις εμφανίσεις του μαρτυρούσε πόσο δύσκολα περνούσε στην Οκλαχόμα.

2. The Virtualized Democracy

Δώστε βάση στο logo αυτού του t-shirt που φοράει ("Virtualized Democracy"). Λατρέψτε το μαζί μας. Αναζητήστε το παντού, με κάθε τρόπο.

1. Ό,τι βρήκα στη ντουλάπα μου

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτήν την εμφάνιση. Είναι αυτό που υποδηλώνει ο τίτλος, είναι μια εμφάνιση που συνοψίζει υποδειγματικά την ικανότητα να κάνει blend φαινομενικά ανόμοια ρούχα και να δημιουργεί μια στυλιστική πρόταση. Φαντάσια θέλει μόνο. Όλα επιτρέπονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK