H μεταμόρφωση του Μακγκρέγκορ για το Zig Kinetica ειναι εντυπωσιακή

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μεταμορφώθηκε, πρώτα σε αιμοβόρικο καρτούν, ύστερα σε αθλητή MMA -μηχανή ισοπέδωσης κάθε πιθανού αντιπάλου. Μετράνε ζημιές ήδη (οι αντίπαλοι).

H μεταμόρφωση του Μακγκρέγκορ για το Zig Kinetica ειναι εντυπωσιακή

Στη 'Μεταμόρφωση' του Φραντς Κάφκα, η αφήγηση ξεκινά με την αδιαμφισβήτητη επισήμανση πως ο πρωταγωνιστής έχει μεταμορφωθεί σε ένα ανθρωπόμορφο έντομο. Τολμάμε να ομολογήσουμε πως η αντίστοιχη μεταμόρφωση του Κόνορ Μακγκρέγκορ στο διαφημιστικό σποτ της Reebok για τα 'Zig Kinetica' βαδίζει στις ίδιες αναφορές κάφκικου τρόμου.

Σε αυτό το μίνι θρίλερ, που μοιάζει με ένα κράμα του 'Toy Story' με το 'Αποκάλυψη Τώρα', ο Μακγκρέγκορ μεταμορφώνεται σε καρτούν και αρχίζει να 'πετσοκόβει' με MMA φιγούρες μια σειρά από απειλητικούς ανταγωνιστές. Το αποτέλεσμα είναι προφανές. Όλοι τους θα προσπαθήσουν πάρα πολύ, αλλά στο τέλος εκείνος θα νικήσει. Μόνο τυχαία δεν είναι η πρωταγωνιστική παρουσία του σε μια διαφήμιση με αυτό το θέμα, καθώς ο Ιρλανδός μαχητής έχει ξεκινήσει τη χρονιά με μια επιβλητική νίκη με νοκ άουτ (στα 40 δευτερόλεπτα) κόντρα στον Ντόναλτ Σερόνι, ενώ σύμφωνα με τον promoter αγώνων Ντέινα Γουάιτ, περίμενει τον επόμενο αντίπαλο του 'με το μαχαίρι στα δόντια'.

Ο Γουάιτ δήλωσε στο TMZ: "O Κόνορ Μακγκρέγκορ δεν διαλέγει αντιπάλους, μόνο πηγαίνει στο γυμναστήριο και λέει 'πείτε μου με ποιον παλεύω'". Μόνο για τους επόμενους μήνες, περιμένει τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ για μια ρεβάνς -πιθανότατα- βουτηγμένη στο αίμα, ενώ προηγουμένως θα έχει ήδη αντιμετωπίσει και τον Αμερικανό Τζάστιν Γκέιτζι (ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Νουρμαγκομέντοφ), #4 στην παγκόσμια κατάταξη του UFC. Μπορούμε ήδη να φανταστούμε τον Μακγκρέγκορ φέτος το καλοκαίρι να πίνει το ουίσκι του -φτιαγμένο από δάκρυα ηττημένων-, να μετράει αβίαστα νοκ άουτ και να γελάει με τη μοχθηρή 'Toy Story' εκδοχή του από το παραπάνω διαφημιστικό της Reebok. Πώς τους πετσοκόβεις έτσι, Κόνορ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK