Τα ακουστικά του Αντετοκούνμπο ενώνουν Αθήνα και Μιλγουόκι

Η ιστορία των 'ελληνικών' ακουστικών του Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεπερνάει πόλεις και χώρες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης Ελλάδας - Μαυροβούνιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης Ελλάδας - Μαυροβούνιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

Κάθε μαραθώνιος απαιτεί μια δυνατή εκκίνηση. Η αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στο Μαυροβούνιο, ήταν ακριβώς αυτό, μια πυραυλοκίνητη εκκίνηση, σε ένα τουρνουά που κρύβει εκπλήξεις και πιθανά σενάρια που κανείς μας δεν έχει φανταστεί. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου ανέδειξε τον επιθετικό της πλουραλισμό με τους Πρίντεζη, Μπουρούση, Παπαγιάννη, Αντετοκούνμπο σε μεγάλη μέρα, ενώ και στην άμυνα 'έπνιξε' τον αντίπαλο της, με το τελικό 85-60 να έρχεται φυσιολογικά. Ένα διάλειμμα για την διατήρηση της συλλογικής αυτοσυγκέντρωσης, για τη σωματική και πνευματική ανάπαυση της εθνικής μας συμμορίας, είναι ήδη σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις ένα αξιόλογο διάλειμμα, από το να απομονωθείς με τα αγαπημένα σου ακουστικά και να απολαύσεις τα δικά σου μουσικά playlists και αυτό είναι κάτι που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως το γνωρίζει. Ο Γιάννης εθεάθη στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής, φορώντας τα αγαπημένα του customised ακουστικά της JBL Audio. Τα 'ελληνικά' ακουστικά που φόρεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αποτελούν τμήμα ενός 'χρυσού' deal χορηγιών της JBL στο οποίο συμμετέχουν οι Στεφ Κάρι, Κρίστας Πορζίνγκις, Αντρε Ντράμοντ και στο σύνολο τους οι Νικς της Νέας Υόρκης, οι Μπόστον Σέλτικς και το Γκόλντεν Στέιτ.

Η JBL αυτή τη στιγμή καλύπτει ηχητικά το 50% των γηπέδων του NBA, έχοντας ως άμεσο ανταγωνιστή την Beats by Dre, ένα brand της Apple που αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη σε θέματα audio του NBA. Η συνεργασία της JBL με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε ως αποτέλεσμα ένα διαφημιστικό video με κεντρική ιδέα τον Ήχο της Πόλης του Μιλγουόκι και τον afrobeat Dj Tunez να πλαισιώνει τον Γιάννη. Σε μια πόλη της Μεσοδυτικής Αμερικής που χτίστηκε από Γερμανούς, Πολωνούς, Αφρικανούς και φυλές Ινδιάνων, ο ήχος δεν παύει να είναι ένα πολύχρωμο, ζωηρό και εκρηκτικό χαρμάνι. Τα μεταναστευτικά αποτυπώματα της ζωής και της μπασκετικής πορείας του Γιάννη γίνονται το κομμάτι που συμπληρώνει το ηχητικό παζλ του Μιλγουόκι, που θα μπορούσε να είναι μια εκδοχή της Αθήνας, μεγαλύτερη και πιο χρωματιστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK