Τα νέα Air Jordan 1 του 2020 θα είναι κίτρινα σαν καναρίνι

Τα 'Canary Yellow' Air Jordan 1 δεν είναι αστείο: Έρχονται το 2020 για να σημειώσουν νέο ρεκόρ πωλήσεων. Μπορεί και όχι.

Εικόνα των Air Jordan One
Εικόνα των Air Jordan One NIKE.COM

Έχουμε μιλήσει προηγουμένως για τα Air Jordan 1, ένα διαχρονικό, ακριβό, πολύτιμο κεφάλαιο στην ιστορία των σύγχρονων sneakers, έναν πραγματικό θησαυρό, που φέρνει στο ίδιο γήπεδο την pop κουλτούρα, τα sneakers και τη νοσταλγία. Τα Air Jordan 1  σήμερα, πέρα από τον κλασικό trademark κόκκινο-μαύρο χρωματισμό, κυκλοφορούν σε δεκάδες διαφορετικές αποχρώσεις. Το 'καναρινί' κίτρινο, όμως, δεν το ακούμπησε κανείς μέχρι τώρα. Μέχρι τώρα.

Ο Βίρτζιλ Αμπλό, ο κορυφαίος σχεδιαστής/ινφλουένσερ των sneakers σήμερα, αποφάσισε να τερματίσει τους χρωματικούς πειραματισμούς στα Air Jordan 1, παρουσιάζοντας τα 'Canary Yellow' σε μια έκθεση με τίτλο 'Figures of Speech', που έγινε πρόσφατα στο Σικάγο. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο της Nike, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του Highsnobiety θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο τους πρώτους μήνες του 2020. Όταν ακόμα κι ο 'Jackass' (και skater) Μπαμ Μαρτζέρα ανέβασε video όπου τα φορούσε κατά τη διάρκεια επίδειξης νέων tricks, τότε έγινε σαφές ότι τα 'Canary Yellow' είναι το νέο μεγάλο χαρτί της Air Jordan. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK