Τα νέα Air Jordan του Ζάιον Γουίλιαμσον λάμπουν σαν διαμάντια

Τα Air Jordan 34 'Bayou Boys' είναι το νέο δείγμα της συνεργασίας του Ζάιον Γουίλιαμσον με το brand της Air Jordan. Είναι ένα μοντέλο sneakers που δεν μπορείς να προσπεράσεις.

Τα νέα Air Jordan του Ζάιον Γουίλιαμσον λάμπουν σαν διαμάντια

Τα Air Jordan 34 είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Από το λανσάρισμα τους πριν από 6 μήνες μέχρι σήμερα, είναι ένα μοντέλο sneakers το οποίο σε κάθε εκδοχή του είναι καταδικασμένο να μην περνά απαρατήρητο, όπως και τα Air Jordan One δηλαδή. Πριν προσκυνήσουμε τα 'Bayou Boys', ένα νέο μοντέλο-αποτέλεσμα συνεργασίας της Air Jordan με τον Ζάιον Γουίλιαμσον, ας θυμηθούμε μερικά φανταστικά μοντέλα Air Jordan 34, που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Ευτυχώς, κανένα τους δεν είναι κίτρινο σαν τον Τουίτι το καναρίνι.

Πανδαισία χρωμάτων μας έχουν χαρίσει τα Air Jordan 34 μέχρι στιγμής και αυτά που είδες παραπάνω είναι μόνο ένα δείγμα από τις επίσημες και limited κυκλοφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όμως, το 'Bayou Boys', είναι το πρώτο μοντέλο όπου ο Γουίλιαμσον εκτός από το όνομα, χαρίζει και κάποιες σχεδιαστικές πινελιές που αφορούν την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, τους Χόρνετς της Νέας Ορλεάνης. Τα 'Bayou Boys' σχεδιαστικά, με τις φανταχτερές, χρυσαφί λεπτομέριες, με τις πινελιές που παραπέμπουν στους αλιγάτορες της πόλης της Λουιζιάνα, σε ταξιδεύουν κατευθείαν σε μια περιπέτεια της Άγριας Δύσης, σε μάχες καουμπόιδων-Ινδιάνων. Κάπου εδώ, όμως, αξίζει να αναφέρουμε πως 'Bayou Boys' σημαίνει 'τα παιδιά του βάλτου': Μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο σκληροπυρηνικό;

Τα Air Jordan 34 'Bayou Boys' θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τις 13 Μαρτίου 2020.

News 24/7

24MEDIA NETWORK