Τα νέα sneakers του Κάιρι Ίρβινγκ έπαθαν Μπομπ Σφουγγαράκη

Τα sneakers του Κάιρι Ίρβινγκ που έρχονται κατευθείαν από το Βυθό του Μπικίνι, έχοντας κάνει μια στάση προς Μπρούκλιν μεριά.

Kyrie 5: Tα sneakers - αποτέλεσμα της συνεργασίας Κάιρι Ίρβινγκ - Nike και Nickelodeon
Kyrie 5: Tα sneakers - αποτέλεσμα της συνεργασίας Κάιρι Ίρβινγκ - Nike και Nickelodeon KYRIE 5: TΑ SNEAKERS - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ - NIKE ΚΑΙ NICKELODEON

Τα σύγχρονα sneakers αγαπούν το παρελθόν, εποχές όπως τα 80s και τα δοξασμένα vintage αποτυπώματά τους στην pop culture, χωρίς όμως να ξεφεύγουν από τις επικές μορφές του Πολύχρωμου Τώρα, όπως είναι ο Μπομπ Σφουγγαράκης Τετραγωνοπαντελονής. Ο Κάιρι Ίρβινγκ, όντας ο νέος σταρ των Μπρούκλιν Νετς, σε συνεργασία με τη Nike και το Nickelodeon, επιχείρησε να ανοιχτεί στα βαθιά, να βουτήξει στα σουρεάλ νερά του Βυθού του Μπικίνι και να λανσάρει μια σειρά δυο νέων τύπων sneakers, εμπνευσμένων από χαρακτήρες της δημοφιλούς σειρά κινουμένων σχεδίων, όπως ο Κύριος Καβούρης, ο Καλαμάρης, η Σάντι, ο Πάτρικ και φυσικά ο Μπομπ Σφουγγαράκης. Τα Kyrie 5 και Kyrie Low 2 είναι εδώ.

Συγκεκριμένα, τα Kyrie 5 (τιμή 130$) αναφέρονται στην τριάδα των Μπομπ - Πάτρικ - Καλαμάρη, ενώ τα Kyrie Low 2 (110$) είναι αφιερωμένα στους Κύριο Καβούρη και Σάντι. Το κάθε sneaker αναδεικνύει σχεδιαστικά τόσο εξωτερικά, όσο και εντός της σόλας τα βασικά χρώματα και τη μορφή του κάθε χαρακτήρα. Τα sneakers έγιναν διαθέσιμα παγκοσμίως τόσο σε physical όσο και σε online καταστήματα της Nike, στις 10 Αυγούστου, με τα αποθέματα να εξαντλούνται πριν προλάβεις να πεις 'καβουροπάτη' και την τιμή τους στο χρηματιστήριο του sneaker reselling ήδη να έχει εκτοξευτεί.

Τα νέα sneakers του Κάιρι Ίρβινγκ έπαθαν Μπομπ Σφουγγαράκη
Kyrie 5 και Kyrie Low 2: Tα sneakers - αποτέλεσμα της συνεργασίας Κάιρι Ίρβινγκ και του Nickeloden

News 24/7

24MEDIA NETWORK