To αγνό, αλήτικο street look του Μπαμιντέλε Ζερμέν Άλι

O σταρ της Τότεναμ βάζει και εκτός γηπέδου γκολ, στο αθλητικό στιλ. Το street look σε όλο του το (μαγικό) μεγαλείο

Ο Ντέλε Άλι κατεβαίνοντας από το πούλμαν της Τότεναμ
Ο Ντέλε Άλι κατεβαίνοντας από το πούλμαν της Τότεναμ REUTERS.COM

Ο Μπαμιντέλε Ζερμέν Αλι (γνωστός ευρύτερα ως Ντέλε Άλι), αν και μόλις 23 ετών, έχει εξελιχθεί σε έναν πραγματικό σταρ της Τότεναμ. Ο νεαρός -διεθνής με την Εθνική Αγγλίας- χαφ, θα είναι ένας εκ των εκλεκτών του Ζοζέ Μουρίνιο στην αποψινή αναμέτρηση της ομάδας του Λονδίνου κόντρα στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει μια σοβαρότατη απειλή για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Επίσης, ο Ντέλε Άλι, έχοντας μεγαλώσει στο προάστιο του Μίλτον Κέινς, σχεδόν 50 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λονδίνου, όπως κάθε παιδί που μεγάλωσε στα βρετανικά γκέτο, από μεικτή καταγωγή (ο πατέρας του, Κεχίντ, είναι από τη Νιγηρία) έμαθε να υπακούει σε σταθερές αξίες. Ηip hop, drum & bass και κάθε παρακλάδι μουσικής με σκληρά μπάσα, να 'βαράνε' στα ακουστικά του, ενδυματολογικό statement που ξεχωρίζει στο πλήθος και πίστη στον εαυτό του και στο προσωπικό του ταλέντο.

Μαύρα δερμάτινα, ξεχωριστά branded sneakers, χρυσά και ασημένια αξεσουάρ στο λαιμό και στα χέρια, μονόχρωμα t-shirts και παντελόνια, πάντα επιλεγμένα από κορυφαίους οίκους μόδας. Η 'κατασκευή' του ενδυματολογικού στυλ από διαλεχτά κομμάτια, δείχνει πάντα ποιος είναι αυτός που θα ξεχωρίσει από την 'αγέλη', ποιος είναι μοναδικός στο είδος του. Ο ίδιος σε συνέντευξη του την περασμένη χρονιά, είχε αποκαλύψει τα κομμάτια του παζλ που ορίζουν το στιλ του.

Παπούτσια: "Στηρίζω παράξενα και διαφορετικά μοντέλα, μου αρέσουν πχ τα sneakers του οίκου Zanotti, αλλά τα σταθερά αγαπημένα μου είναι τα Adidas Yeezys. Φροντίζω να παίρνω αμέσως ότι καινούριο λανσάρουν".

Ρούχα: "Επειδή ο καιρός στην Αγγλία είναι συνήθως κρύος, μου αρέσει να φοράω συχνά φούτερ με κουκούλα. Φοράω αρκετά μονόχρωμα t-shirts και παντελόνια, επιλέγοντας κομμάτια Balenciaga, Gucci και Yves-Saint Laurent. Μου αρέσουν επίσης τα t-shirt με τρύπες που λανσάρει ο σχεδιαστής Amiri".

Τι κρύβει η τσάντα του: "Όταν έχω μπροστά μου ταξίδι, πάντα παίρνω λαπτοπ, ώστε να βλέπω ταινίες. Για μουσική προτιμώ τα ακουστικά Jaybird που έχουν top ποιότητα ήχου. Μου αρέσει πάρα πολύ η κρέμα σώματος Jo Malone και το άρωμα Byredo. Επίσης, οκ, το iPhone μου είναι κόκκινου χρώματος, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την Άρσεναλ!"

Ένα 'καψώνι', για το τέλος: "Όταν κάποιος έρχεται στα αποδυτήρια της Εθνικής Αγγλίας ντυμένος άθλια, είναι κάτι σαν θεσμός να παίρνουμε το χειρότερο από τα ρούχα του και να το κρεμάμε σε σημείο που να το βλέπουν όλοι. Εγώ με τον Έρικ Ντάιερ το κάνουμε διαρκώς ο ένας στον άλλο. Όμως και ο Ντάνι Ρόουζ και ο Ντάνιελ Στάριτζ ενδυματολογικά είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο".

Ίσως ακούγεται ρηχό, αλλά ακόμα και το τι φοράς, τελικά μετράει, είναι σημείο αναφοράς για την γενική σου εικόνα όπως αυτή 'εκπέμπεται' στους γύρω σου. Είναι σαν μάχη επιβίωσης. Και ο Ντέλε Άλι, προς το παρόν κερδίζει.


News 24/7

24MEDIA NETWORK