Το κοστούμι του Αρ Τζέι Μπάρετ τσακώθηκε με το πλυντήριο

Ο Αρ Τζέι Μπάρετ έχει ήδη επιλεγεί από τη Νέα Υόρκη. Έχει ήδη φέρει το στυλ πίσω στη Νέα Υόρκη (ή μήπως παίζει με τα κουμπιά του πλυντηρίου;).

Ο Ρ.Τζ Μπάρετ τη ποζάρει για σελφι ύστερα από την επιλογή του από τους Νικς στο #3 του Ντραφτ
Ο Ρ.Τζ Μπάρετ τη ποζάρει για σελφι ύστερα από την επιλογή του από τους Νικς στο #3 του Ντραφτ AP

O Αρ Τζέι Μπάρετ είναι μόλις 19 ετών, έχει στο ενεργητικό του μια χρυσή χρονιά με τους Duke Blue Devils, έχει παίξει στο πλευρό του Ζάιον Γουίλιαμσον, είναι ένα 'δυαρο-τριάρι' που μπορεί να κάνει τη διαφορά στους Νικς της Νέας Υόρκης. Η επιλογή του στο #3 του φετινού ντραφτ από τη Νέα Υόρκη, σίγουρα δεν είναι η λαμπερή κίνηση, η μεταγραφή-'βόμβα' που περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας, δεν είναι σίγουρα ο Κέβιν Ντουράντ ή ο Καγουάι Λέοναρντ, δηλαδή ο 'Μεσσίας' που περιμένουν να έρθει στην ομάδα και να την επαναφέρει στον πρωταθλητισμό.

Ο Ρ.Τζ Μπάρετ ύστερα από την επιλογή του από τους Νικς στο #3 του Ντραφτ
Ο Ρ.Τζ Μπάρετ ύστερα από την επιλογή του από τους Νικς στο #3 του Ντραφτ AP

Οι οπαδοί των Νικς θυμούνταν μια εποχή πρωταθλητισμού, όταν η τηλεόραση έπαιζε ακόμα νέα επεισόδια από τα 'Φιλαράκια' και ο Μάικλ Τζόρνταν θεωρούσε τον εαυτό του ικανό γκόλφερ. Σήμερα η ομάδα μοιάζει περισσότερο με περιφερόμενο αστείο, με ένα case study για το πόσο 'σκληρό' ή 'μαλακό' tanking μπορεί να κάνει προκειμένου να διεκδικήσει κάποιον wannabe σωτήρα από τo draft. O Αρ Τζέι Μπάρετ είναι ένα παιδί που απέδειξε στο πρόσφατο παρελθόν ότι αν καταφέρει να βάλει όρια στον ενθουσιασμό του, μπορεί να πάει πολύ ψηλά στο αμερικάνικο μπάσκετ και κατά συνέπεια να εκτοξεύσει τη Νέα Υόρκη, ενδεχομένως και να θυμίσει εποχές πρωταθλήματος με Κλάιντ Φρέιζιερ.

Το σίγουρο είναι πως με το - πιο φανταχτερό από τα πιο φανταχτερά όνειρα της Lady Gaga, του Marvin Gaye και του James Brown μαζί- κοστούμι που επέλεξε ο Μπάρετ να φορέσει στη χθεσινή λαμπερή εκδήλωση των NBA Draft, o Αρ Τζέι Μπάρετ βάζει ήδη μια σοβαρή υποψηφιότητα για να φέρει ξανά το εκκεντρικό στυλ στη Νέα Υόρκη, που έφυγε μαζί με τον γίγαντα Φρέιζιερ. Μπορεί και να μπέρδεψε τα κουμπιά στο πλυντήριο όμως. Θα δείξει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK