Το μουστάκι του Ντέλε Αλι είναι η ντροπή της καραντίνας

Η καραντίνα άφησε το στίγμα της σε όλους μας. Ο Ντέλε Άλι πέρασε δύσκολα στην καραντίνα και το μουστάκι με το οποίο εμφανίστηκε στις προπονήσεις της Τότεναμ το αποδεικνύει.

Ο Ντέλε Άλι σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Ντέλε Άλι σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντέλε Άλι ζει μια 'τραγικωμική' χρονιά, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες υπήρξε θύμα ένοπλης ληστείας μέσα στην καραντίνα, την ίδια στιγμή που η φετινή του χρονιά έχει χαρακτηριστεί από το The Athletic ως η καλύτερη του.

Όμως αυτό το μουστάκι με το οποίο εμφανίστηκε ο Βρετανός ποδοσφαιριστής στις προπονήσεις της Τότεναμ κρύβει έναν δικό του μύθο. Ήδη στο Instagram ο Ντέλε Άλι έχει εισπράξει απερίγραπτα πειράματα, με πολλούς από τους followers του, να τον παρομοιάζουν με έμπορο ναρκωτικών (!).

Το μουστάκι του Ντέλε Άλι θα μπορούσε να παίζει στο 'Βότκα Πορτοκάλι' δίπλα στον Ρένο Χαραλαμπίδη, θα μπορούσε να έχει ένα δικό του επεισόδιο στην βρετανική σειρά με gangsters 'Top Boy' ή να βγαίνει στο ESPN και να σχολιάζει αθλητικά ντοκιμαντέρ. Ο συμπαίκτης του Ντέλε Άλι, ο Ιβοριανός Σερζ Οριέ, συντάσσεται απόλυτα με αυτή την άποψη, καθώς στην παραπάνω φωτογραφία απάντησε συβιλλικά με τη λέξη 'Guzman', αναφερόμενος στον διαβόητο γκάνγκστερ Λούις 'Chapo' Γκούζμαν.

Το μουστάκι του Ντέλε Άλι είναι μια μικρή απόδειξη πως η καραντίνα μπορεί να σου αφήσει σημάδια και να σε κάνει κυριολεκτικά αγνώριστο.


News 24/7

24MEDIA NETWORK