Μάουρο Ικάρντι, πώς μπόρεσες να κάνεις ΤΕΤΟΙΟ κούρεμα;

Ο Μάουρο Ικάρντι ήθελε να κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή του και επέλεξε να την φέρει μέσω μίας διαφορετικής κόμμωσης που συνοδεύτηκε και από αινιγματικό σχόλιο (VIDEO)!

Μάουρο Ικάρντι, πώς μπόρεσες να κάνεις ΤΕΤΟΙΟ κούρεμα;

Εδώ και καιρό απέχει από τις προπονήσεις και τους αγώνες λόγω τραυματισμού όμως τώρα ο Μάουρο Ικάρντι ετοιμάζεται να τραβήξει κόκκινη γραμμή και να τα αφήσει όλα πίσω του και να επιστρέψει στην ενδεκάδα της Ίντερ στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Νάπολι.

Πριν όμως μπει σε αυτή τη μάχη, ο αρχηγός των Μιλανέζων ήθελε πρώτα να συνοδεύσει τη νέα αυτή αρχή και με μία αλλαγή εμφανισιακά, και για το λόγο αυτό επέλεξε ένα εντελώς διαφορετικό λουκ στο μαλλί με... χωρίστρα!

Την αποκάλυψη για την αλλαγή αυτή την έκανε μέσω video που ανέβασε στο Instagram, ενώ τη συνόδευσε και με το εξής σχόλιο: "Ένα κομμάτι από αυτό το video όπου αρχίζουν οι αλλαγές: σε μερικές εβδομάδες βλέπουμε".

Η πρόταση αυτή δημιούργησε "πανικό" σε αρκετές ιστοσελίδες στην Ιταλία, καθώς το ζήτημα είναι αν μιλώντας για αλλαγές σε λίγες εβδομάδες εννοεί την επιστροφή στο παλιό λουκ στο μαλλί ή για αλλαγές όσον αφορά στην καριέρα του...

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως δεν απέχει πολύ καιρός από το φινάλε της σεζόν όπου ίσως να τεθεί επί τάπητος το θέμα της αναδιαπραγμάτευσης του συμβολαίου του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK