Χούτος: "Ε όχι και... Χούτος ο Καστίγιο!"

Ο Νέρι Καστίγιο θα πάρει μέρος στο ριάλιτι "Survivor 2" και ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακού, Λάμπρος Χούτος, απάντησε στις... συγκρίσεις που κάνουν ανάμεσα στους δυο.

Χούτος: "Ε όχι και... Χούτος ο Καστίγιο!"
choutos kastigio jovani EUROKINISSI

Συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό για μία τετραετία ( 2000-2004) κατακτώντας μαζί τρία πρωταθλήματα Ελλάδας, όμως και οι δυο σταμάτησαν το ποδόσφαιρο σε σχετικά μικρή ηλικία ( 31 ετών) έχοντας βγάλει βέβαια σε αυτό το διάστημα αρκετά χρήματα.

Πλέον ασχολούνται με τις επιχειρήσεις τους ( μάνατζερ ο Χούτος, ιδιοκτήτης καταστήματος για... ψάρεμα ο Καστίγιο), ενώ παράλληλα φροντίζουν να απασχολούν τα ΜΜΕ και με άλλες δραστηριότητες. Μία από αυτές είναι και το... Survivor!

Ο Λάμπρος Χούτος ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα του ριάλιτι που κράτησε περίπου τέσσερις μήνες, με τον ίδιο δρόμο να ακολουθεί και ο Νέρι! Κάποιοι μάλιστα άρχισαν να τους... συγκρίνουν, με τον Έλληνα παλαίμαχο επιθετικό να παίρνει θέση και να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

"Σίγουρα ο Καστίγιο δεν είναι ο "νέος Χούτος", όπως μας παρουσιάζουν. Ο Καστίγιο είναι ένας. Γνωριζόμαστε και έχουμε παίξει μαζί στον Ολυμπιακό. Μιλήσαμε και στο τηλέφωνο, μου ζήτησε τη γνώμη μου για το Survivor. Του είπα να πάει", δήλωσε στο Down Town.

News 24/7

24MEDIA NETWORK