Ειδικές αγορές για τους «μεγάλους» της Super League από το Πάμε Στοίχημα

Στοιχηματικές επιλογές για το αν θα παραμείνουν αήττητοι έως την 20ή αγωνιστική και αν θα σκοράρουν 4 ή περισσότερα γκολ σε ένα παιχνίδι

Ειδικές αγορές για τους «μεγάλους» της Super League από το Πάμε Στοίχημα
UNSPLASH

Το πρωτάθλημα της Super League παρουσιάζει και εφέτος μεγάλο ενδιαφέρον και γίνεται μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Στην κορυφή «συγκατοικούν» ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός με 41 βαθμούς και ακολουθούν η ΑΕΚ με 39, ο Ολυμπιακός με 35 και ο Άρης με 30.

Στην 19η αγωνιστική ξεχωρίζει το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξάγεται την Κυριακή, στις 20:30. Την ίδια μέρα γίνονται και οι αγώνες, Βόλος-ΠΑΟΚ (16:00), Ατρόμητος-ΑΕΚ (17:30) και Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (19:30).

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικές αγορές για τους «μεγάλους» της Super League:

  • Ολυμπιακός/ΑΕΚ/ΠΑΟΚ/Παναθηναϊκός/Άρης να παραμείνει αήττητος έως 29/1/2024.
  • Ολυμπιακός/ΑΕΚ/ΠΑΟΚ/Παναθηναϊκός να σκοράρει 4 ή περισσότερα γκολ σε έναν αγώνα στη Super League έως 29/1/2024.
  • Πρωτοπόρος στην Super League μετά το τέλος της 20ης αγωνιστικής στις 29/1/2024 (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός).

Τα παραπάνω ειδικά στοιχήματα συμπεριλαμβάνουν και τα παιχνίδια της επόμενης 20ής αγωνιστικής. Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Κηφισιά-Άρης και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου θα γίνουν τα παιχνίδια ΑΕΚ-ΟΦΗ, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Οι αγώνες με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει σε όλα τα παιχνίδια αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη.

Τώρα στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχεις τις πιο δυνατές αποδόσεις και τις περισσότερες επιλογές από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή θέλεις.

Με ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζονται οι αγώνες του Σαββάτου, Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας (14:30) και Ρόμα-Βερόνα (19:00) και τα παιχνίδια της Κυριακής, Μπάγερν-Βέρντερ Βρέμης (16:30), Ατρόμητος-ΑΕΚ (17:30), Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (19:30) και Άρης-Ολυμπιακός (20:30).

Ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Basket League

Στο μπάσκετ τα βλέμματα στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι της Basket League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το οποίο διεξάγεται τη Δευτέρα (20:15) στο ΟΑΚΑ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων, μεταξύ άλλων, για τους Over/Under πόντους, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το πρώτο τρίποντο, το πρώτο δίποντο, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τους Over/Under πόντους, το εύρος νίκης, τα Over/Under συνολικά κλεψίματα, κοψίματα, λάθη, ριμπάουντ, φάουλ, τις Over/Under συνολικές ασίστ και πολλά ειδικά στοιχήματα παικτών για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, κλπ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK