Ερίκ Καστέλ #6: Το μυστικό του Παμπλίτο

Όλα όσα έγιναν στο έκτο άλμπουμ της σειράς κόμικ του αγαπημένου ποδοσφαιρικού ήρωα, που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ.

Ερίκ Καστέλ #6: Το μυστικό του Παμπλίτο

Oι περιπέτειες του Ερίκ Καστέλ συνεχίζονται με το " ΕΘΝΟΣ της Κυριακής" το οποίο δίνει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να συγκεντρώσει για πρώτη φορά και τα 16 τεύχη της συλλογής του θρυλικού κόμικ, καθώς κάποια εξ’ αυτών δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Ελλάδα!

Στο προηγούμενο τεύχος γνωρίσαμε για πρώτη φορά τους γονείς του Ερίκ Καστέλ, ενώ τρομάξαμε μαζί με τον αγαπημένο μας ήρωα στην ιδέα ότι θα μπορούσαν να βρίσκονται εκείνοι στο αεροπλάνο, το οποίο κατέλαβαν αεροπειρατές. Για καλή τους τύχη, όμως, είχαν φτάσει με άλλο αεροπλάνο στο Παρίσι και είδαν από κοντά το γιο τους μετά από χρόνια. Βέβαια, το κακό είναι πως η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από τη Ναντ από το ευρωπαϊκό κύπελλο και έτσι δεν είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Ερίκ να σηκώνει το τρόπαιο.

Το "νούμερο 7" της Μπαρτσελόνα είναι σκασμένο, αφού θα κάτσει να δει (όπως όλοι) τον τελικό του κυπέλλου από την τηλεόραση. Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκινάει η ιστορία του έκτου τεύχους που μας απασχόλησε αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ REVIEW ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ ΣΤΟ POPCODE.

News 24/7

24MEDIA NETWORK