For the love of boots

Τα περισσότερα ποδοσφαιρικά ματς διαρκούν 90 λεπτά. Στην περίπτωση της Umbro, όμως, διαρκούν 90 χρόνια.

For the love of boots

Aπό το 1924, το εμβληματικό brand από το Manchester με το football DNA του δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να καινοτομεί, παρουσιάζοντας έξυπνα και λειτουργικά προϊόντα και αλλάζοντας για πάντα τους κανόνες του παιχνιδιού, όπως με το πρώτο σορτς σταθερής εφαρμογής και με την πρώτη ελαφριά ποδοσφαιρική φανέλα.

Σήμερα, η UΜBRO, o βρετανικός ποδοσφαιρικός μύθος, πιστός στην παράδοση του, παρουσιάζει το UX-1 και σηματοδοτεί τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό παπούτσι για μια ακόμη φορά, μέσα από μια έκρηξη σχεδιαστικής και μηχανικής τελειότητας.

For the love of boots

Το UX-1 διαθέτει μονοκόματο κουντεπιέ από ελαφρύ, αεριζόμενο υλικό με πλέγμα, εξαιρετικά ανθεκτικό ώστε να αντέχει τα τάκλιν, αλλά και εξαιρετικά ευαίσθητο στην επαφή, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την καίρια αίσθηση της μπάλας.

Η κομψή δικτυωτή ύφανση των μεσαίων και πλαϊνών περιοχών είναι καθοριστική για την αίσθηση ελέγχου, ενώ η αδιάβροχη μεμβράνη διατηρεί το παπούτσι στεγνό ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.

For the love of boots

Το UX-1 έκανε ντεμπούτο σε μοβ, κίτρινες και μελιτζανί αποχρώσεις με τον Joe Hart (Manchester City) και τον Andy Carroll (West Ham) στην Premier League αλλά και με τον Juan Vargas (Fiorentina) στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

For the love of boots

Ο Joe Hart, τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας και της Manchester City, δήλωσε: "Φόρεσα τα UX-1 στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και τα απόλαυσα πέρα από κάθε προσδοκία. Tα χρώματα είναι πολύ ζωντανά, τα λατρεύω! Tο δικτυωτό υλικό στο παπούτσι είναι τόσο σκληρό όσο και ελαφρύ. Μου χάρισαν αυτοπεποίθηση στα τελευταία, κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν και ανυπομονώ να τα ξαναφορέσω στην Βραζιλία".

Ο Joe με τα UX-1 του θα πρωταγωνιστήσουν αυτήν την Παρασκευή στον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με το Περού στο Wembley.

For the love of boots

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Καλούπι σε μετεξελιγμένο σχήμα A που προσφέρει σταθερότητα και υποστήριξη στο πλαϊνό μέρος του παπουτσιού.
  • Οι Ζώνες Touch Control είναι ενσωματωμένες στις τρύπες των κορδονιών για καλύτερη εφαρμογή και άψογη αίσθηση.
  • Το πανάλαφρο υλικό Poron Xrd κατανέμει την πίεση πιο αποτελεσματικά και για μεγαλύτερο διάστημα στη σόλα και τη γλώσσα.
  • Ο σκελετός διπλής πυκνότητας, σε συνδυασμό με τη μαλακή προστατευτική επένδυση στη φτέρνα, προστατεύει τους τένοντες του ποδοσφαιριστή.
  • Οι 10 κωνικές τάπες στο μπροστινό μέρος του πέλματος είναι τοποθετημένες με τρόπο που ελαττώνει την πίεση και ενισχύει την άνεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK