Η Stoiximan διατηρεί τη βασική της αξία και μεγαλώνει μεταβαίνοντας στη νέα τεχνολογική εποχή

Το παιχνίδι γίνεται καλύτερο μέσα από τις νέες τεχνολογικές μεθόδους εργασίας της Stoiximan, που θα βελτιώσουν την εμπειρία των ανθρώπων που την εμπιστεύονται για την ψυχαγωγία τους.

Η Stoiximan διατηρεί τη βασική της αξία και μεγαλώνει μεταβαίνοντας στη νέα τεχνολογική εποχή
stoiximan

Η Stoiximan, διατηρώντας στον πυρήνα της τη βασική αξία της συνεχούς βελτίωσης και της τεχνολογικής υπεροχής, εγκαινιάζει τη μετάβασή της σε μια τεχνολογική εποχή που ακολουθεί τα πρότυπα της διαρκούς καινοτομίας, της ευελιξίας και της προσαρμογής στις πρόσφατες εξελισσόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις.

Η κορυφαία και μεγαλύτερη ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της ενσωματώνει νέες μεθόδους εργασίας, εγκαινιάζοντας τη μεθοδολογία Scrum στις ομάδες του τμήματος Technology και το Agile framework στο σύνολο της εταιρείας, υλοποιώντας το όραμά της για την ανάπτυξη τεχνολογίας που θα βελτιώνει την εμπειρία των ανθρώπων που την εμπιστεύονται για την ψυχαγωγία τους.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η Stoiximan με επίκεντρο τον άνθρωπο επιδιώκει συνεχώς να προσφέρει κίνητρα και ένα υποστηρικτικό και ταυτόχρονα ελκυστικό περιβάλλον, που θα επιτρέπει στην ομάδα της να αποδίδει αποτελεσματικά για την ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων ψηφιακών προϊόντων.

Η Stoiximan διατηρεί τη βασική της αξία και μεγαλώνει μεταβαίνοντας στη νέα τεχνολογική εποχή
stoiximan

Η Stoiximan αποτελεί σήμερα τον Νο1 online gaming provider στην Ελλάδα, επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, φιλοδοξώντας μάλιστα μέσα στο 2018 να μεγαλώσει το στελεχιακό της δυναμικό με περισσότερα από 150 νέα μέλη.

Η μέθοδος Scrum περιγράφει ένα σύνολο αξιών και αρχών για την ανάπτυξη λογισμικού, σύμφωνα με τις οποίες οι απαιτήσεις και οι λύσεις εξελίσσονται μέσα από τη αυτο-οργάνωση δια-λειτουργικών ομάδων.

Σε δήλωσή του ο κ. Άρης Δημαράκης, CTO της Stoiximan, σημείωσε: «Στόχος μας είναι να μεγιστοποιήσουμε την ικανοποίηση των μελών μας, να ενισχύσουμε τη δύναμη και την αυτονομία της ομάδας όσο μεγαλώνουμε, να ενδυναμώσουμε τη συνεργασία μας και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και προϊόντων μας. Στη Stoiximan αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είμαστε στη διαδικασία μετατροπής του τμήματος Τεχνολογίας σε μια μονάδα που αποκαλούμε ‘Product Development’, δημιουργώντας τις πρώτες ομάδες Scrum.

Η Stoiximan διατηρεί τη βασική της αξία και μεγαλώνει μεταβαίνοντας στη νέα τεχνολογική εποχή
stoiximan

Στον ραγδαία εξελισσόμενο κόσμο της τεχνολογίας, η υιοθέτηση μεγάλων αλλαγών αλλά και η προσαρμογή σε αυτές είναι απαραίτητη. Έτσι και εμείς στη Stoiximan, επιδιώκουμε συνεχώς να κινούμαστε και να κοιτάμε μπροστά. Να γινόμαστε καλύτεροι, ανεξάντλητοι, ευέλικτοι, πιο δυνατοί. Γιατί πιστεύουμε πολύ στη δύναμη της συνεργασίας και στους ίδιους τους ανθρώπους μας, από τους οποίους αντλούμε την σημερινή αξία της Stoiximan, για να μπορούμε να κάνουμε κάθε μέρα πράξη την αποστολή μας, να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας για να κάνουμε πάντα το παιχνίδι καλύτερο…για όλους.

Μεταβαίνουμε στην επόμενη τεχνολογική εποχή, εστιάζοντας στους ανθρώπους μας αλλά και στην εξής αρχή: να δημιουργούμε projects γύρω από ανθρώπους με κίνητρο, να προσφέρουμε την υποστήριξη που χρειάζονται και φυσικά την εμπιστοσύνη μας για κατακτήσουν τους στόχους που θέτουμε».

News 24/7

24MEDIA NETWORK