Μεγάλα παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό με ανανεωμένο Βet Builder, και νέο Cash Out στα καταστήματα ΟΠΑΠ

​Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει καθημερινά Bet Builder Ready στις κορυφαίες αναμετρήσεις​

Μεγάλα παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό με ανανεωμένο Βet Builder, και νέο Cash Out στα καταστήματα ΟΠΑΠ
UNSPLASH

Οι όμιλοι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ολοκληρώνονται με κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση.

Σήμερα στις 19:00 αρχίζουν τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου Ολλανδία-Αυστρία και Γαλλία-Πολωνία. Ακολουθούν στις 22:00 οι αγώνες του 3ου ομίλου Αγγλία-Σλοβενία και Δανία-Σερβία.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 19:00 τα ματς του 5ου ομίλου Σλοβακία-Ρουμανία και Ουκρανία-Βέλγιο και στις 22:00 τα παιχνίδια του 6ου ομίλου Τσεχία-Τουρκία και Γεωργία-Πορτογαλία.

Αυτές οι αναμετρήσεις του Ευρωπαϊκού δεν «χάνονται» με πλήθος στοιχηματικών επιλογών, νέο cash out και το ανανεωμένο Bet Builder στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Περισσότερες από 600 αγορές έχει το Πάμε Στοίχημα για κάθε παιχνίδι του Ευρωπαϊκού, καθώς και πλήθος Bet Builder Ready.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται και οι ακόλουθες προωθητικές ενέργειες* για να ζήσεις αυτό το Ευρωπαϊκό καλύτερα από ποτέ: 4ου

  • Boost Νίκης
  • Σκορ 3
  • Στο Παρά 1
  • Επιστροφή Στοιχήματος

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και στοιχηματικές επιλογές με ενισχυμένες αποδόσεις* σε όλους τους αγώνες του Ευρωπαϊκού.

Football Party με καθημερινές προσφορές από το ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις*

Το Ευρωπαϊκό συνεχίζεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με καθημερινές προσφορές* από το ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις στο opapstore app. Με το Πάμε Στοίχημα σε ρόλο οικοδεσπότη, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ ζουν μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία, γεμάτη συγκινήσεις και ατέλειωτη δράση.

Στο Ευρωπαϊκό, όσοι έχουν την εφαρμογή στο κινητό τους, μπορούν να ξεκλειδώνουν τις καθημερινές αποστολές του προγράμματος πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», όπου τους περιμένουν αποστολές, εκπλήξεις και δώρα*.

Το Football Party του ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις (ημερολόγιο προσφορών & αποστολών) έρχεται μέσω του opapstore app και αλλάζει τον τρόπο διασκέδασης στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με τους χρήστες της εφαρμογής να απολαμβάνουν τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού με ατελείωτη δράση και επιβράβευση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Football Party του ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις (το ημερολόγιο καθημερινών προσφορών) μπορείτε να βρείτε μέσα από το opapstore app ή σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Όλη η δράση του Ευρωπαϊκού στην ειδική ενότητα στο Opapstore app

Τα πάντα για το Ευρωπαϊκό θα τα βρείτε στην νέα ειδική ενότητα από το Πάμε Στοίχημα μέσω του opapstore app.

Όλοι οι αγώνες, ειδικά στοιχήματα, μακροχρόνιες αγορές και όλα τα στατιστικά για το Ευρωπαϊκό στη νέα ειδική ενότητα στο opapstore app.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK