Μήπως το αυτοκίνητο σου θέλει συντήρηση;

Βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές για σέρβις, ξεθάμπωμα, περιποίηση αυτοκινήτου στο διαδίκτυο. Ένα ευχαριστώ είναι αρκετό

Μήπως το αυτοκίνητο σου θέλει συντήρηση;

Ξεθάμπωμα Φαναριών

Μέγιστο θέμα ασφάλειας και οικονομίας. Τα καινούρια φανάρια είναι πολύ ακριβά όταν παίρνεις αυθεντικά ανταλλακτικά. Από την άλλη τα φανάρια πάντα θολώνουν σε μερικά χρόνια. Και η οικονομικότερη λύση είναι το ξεθόλωμα.

10 από 40 ευρώ

Γενικό σέρβις και έλεγχος 16 σημείων

Λάδια 10w40, φίλτρο και δωρεάν έλεγχος 16 σημείων. Τι άλλο να ζητήσουν αυτοί που αγαπάς σε αυτή τη ζωή. Πέρα από την ασφάλεια έχεις εργοστασιακές καταναλώσεις και ρύπους και το κεφάλι σου ήσυχο.

26 από 40 ευρώ

Βιολογικός καθαρισμός με πιστοποίηση

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι στην ουσία ένα πολύ καλό πλύσιμο της καμπίνας. Εδώ με 30 ευρώ μπορείς να κάνεις απολύμανση και αποστείρωση όλης της καμπίνας, πλύση απόπλυση της ταπετσαρίας, απομάκρυνση λεκέδων, καθαρισμός πορτών, ζωνών, κολόνων, ουρανού, πατώματος, πατακιών, αεραγωγών, ταμπλό.

Μήπως το αυτοκίνητο σου θέλει συντήρηση;

Ολική περιποίηση

Ολική περιποίηση είναι βιολογικός καθαρισμός και περιποίηση του εσωτερικού και του εξωτερικού με ειδικά χημικά. Οτι διάβασες στον βιολογικό δηλαδή και περιποίηση δερμάτων και πλαστικών με γαλάκτωμα, γυάλισμα ζαντών και ελαστικών με σιλικόνη, κρυσταλλοποίηση παρμπρίζ. Σαν καινούριο θα γίνει.

Μήπως το αυτοκίνητο σου θέλει συντήρηση;

Σέρβις κλιματιστικού

Το πρώτο και σημαντικότερο για την υγεία σου μέσα στην καμπίνα. Πλήρωση με οικολογικό φρέον R134a, αντικατάσταση λαδιού, καθαρισμό του κυκλώματος από υγρασίες και σωματίδια, αποστείρωση, έλεγχο διαρροών και έλεγχο απόδοσης.

Μήπως το αυτοκίνητο σου θέλει συντήρηση;

Εξάλειψη γρατζουνιών

Το βασικό πρόβλημα στην πόλη. Γρατζουνιές αριστερά δεξιά στο σώμα του αυτοκινήτου, μικροβαθουλώματα, φθορές στο χρώμα. Τέλος.

25 από 120 ευρώ

Αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου

Δεν χρειάζεται να ξέρεις τι είναι. Είναι σημαντικό και είναι πανάκριβο στα εξουσιοδοτημένα.

60 από 120 ευρώ

Σέρβις ελαστικών

Μία αλλαγή, μία μια (1) ζυγοστάθμιση αυτοκινήτου και καινούργιες βαλβίδες ελαστικών με περισσότερο από 50% έκπτωση. Καλό ακούγεται.

18 από 40 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK