Ο Arda Turan μαγεύει με το νέο Magista

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου επαναστατικού ποδοσφαιρικού παπουτσιού Magista, η Nike Football παρουσιάζει ένα video με τον Arda Turan, το Μάγο σε δράση, λίγο πριν το μεγάλο τελικό του Champions League.

Ο Arda Turan μαγεύει με το νέο Magista

Γνωστός με το παρατσούκλι “TheTurkishMagician”, οArdaείναι διάσημος για την εξαιρετική του ικανότητα στον έλεγχο της μπάλας και για τη δημιουργία ευκαιριών μέσα στο γήπεδο. Σαν μάγος λοιπόν, καταφέρνει συχνά το αδύνατο, αφήνοντας τους αντιπάλους του και τους θεατές με το στόμα ανοιχτό.

Στο βίντεο (το πρώτο μέρος των περιπετειών του ως «μάγου» - για τη συνέχεια, μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα στοFacebook,NikeFootballGreece), οArdaTuran, φοράει το νέο επαναστατικόMagista, για το οποίοδήλωσε: « Την πρώτη φορά που είδα το Magista ενθουσιάστηκα πραγματικά, γιατί μου άρεσε η ιδέα πίσω από τη δημιουργία του. Κάθε παίκτης αναζητά ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι που να προσφέρει την αίσθηση ενός δεύτερου δέρματος. Να εφαρμόζει γύρω από το πόδι σου. Να σε βοηθά να αισθάνεσαι καλύτερα την μπάλα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες στη θέση μου – ο έλεγχος της μπάλας είναι εξαιρετικής σημασίας ".

ΤοMagistaαλλάζει για πάντα τα δεδομένα στα ποδοσφαιρικά παπούτσια και είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Nike.

Δείτε εδώ το βίντεο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK