Ο Τσίπρας κράτησε Βασιλειάδη, "έφαγε" Κοντονή

Δρόμοι αντίθετοι και όχι παράλληλοι για τον νυν υφυπουργό Αθλητισμού και τον προκάτοχό του, ο οποίος έχασε τη θέση του στο Δικαιοσύνης μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε την Τρίτη.

Ο Τσίπρας κράτησε Βασιλειάδη, "έφαγε" Κοντονή
Γιώργος Βασιλειάδης και Σταύρος Κοντονής EUROKINISSI

Η επιλογή του Γιώργου Βασιλειάδη στο υφυπουργείο Αθλητισμού αποδείχθηκε "μπετό". Με ρεύμα στα υψηλά κλιμάκια της Κυβέρνησης, διατήρησε το χαρτοφυλάκιό του και θα διαφεντεύει τις τύχες της αθλητικής ζωής της χώρας ωσότου προκηρυχθούν οι βουλευτικές εκλογές.

Όταν δηλαδή θα χρειαστεί ν' αποφασίσει πού θα πολιτευτεί, διότι βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα.

Μέχρι τότε δεν θα... κουνηθεί από το πόστο που κατέχει από τον Νοέμβριο του 2016, μια και το πρώτο μεταμνημονιακό σχήμα εκτιμάται ότι δεν θ' αλλάξει ως την επόμενη μάχη της κάλπης είτε αυτή διεξαχθεί τον Μάιο είτε οριστικά πια τον Σεπτέμβριο του 2019.

Προϊσταμένη του πλέον δεν είναι η Λυδία Κονιόρδου, αλλά η Μυρσίνη Ζορμπά, νομικός και εκδότρια με... πασοκικό παρελθόν με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τ' ανοίγματα του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο.

Εκείνος που (μεταξύ άλλων) "εξοστρακίστηκε" από την κυβέρνηση ήταν ο Σταύρος Κοντονής. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, προκάτοχος του Βασιλειάδη στο Αθλητισμού, αποφασίστηκε να μετακινηθεί και τη θέση του να πάρει ο Μιχάλης Καλογήρου, πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης. Άνθρωπος δηλαδή του Πρωθυπουργού.

Όλες τις λεπτομέρειες για τον ανασχηματισμό μπορείτε να τις διαβάσετε στο News247.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK