Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Λίβερπουλ το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, όχι όμως και το μοναδικό, με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να στρέφεται (και) αλλού. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr ξεψαχνίζει το κυριακάτικο κουπόνι και προτείνει.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

MATCH OF THE DAY

(15:30) Μάντσεστερ Γιουν. – Λίβερπουλ: Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Αγγλίας, σε ένα άκρως κομβικό σημείο και με μηδενική γκανιότα από τον Stoiximan.gr (1,85 – 3,80 – 5,00)! Η Γιουνάιτεντ (ξανά χωρίς Ντι Μαρία) θέλει να αποδείξει ότι πλην της δεδομένης τύχης που είχε το σερί των πέντε νικών από το οποίο προέρχεται, βρίσκεται στο σημείο να αντεπεξέλθει σε ένα τόσο μεγάλο ματς και να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα. Από την άλλη η Λίβερπουλ ψάχνει τη... στροφή. Ενα μεγάλο αποτέλεσμα που θα αλλάξει το κάκιστο κλίμα που έχουν φέρει οι κάκιστες εμφανίσεις, οι πολλές γκέλες στο πρωτάθλημα, αλλά και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ασος, βάσει φόρμας και μομέντουμ. Ομως, είναι τέτοιες οι ιδιαιτερότητες αυτού του ντέρμπι, που το καθιστούν a priori απρόβλεπτο...

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(13:30) Γιουβέντους – Σαμπντόρια: Η Γιούβε μετρά 25 σερί εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, νούμερο που προκαλεί... δέος και ωθεί τη μάζα στον άσο, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Μια στιγμή, όμως... Η «Σαμπ» είναι τέταρτη, έχει χάσει μόνο ένα ματς και αυτό στο 90' με πέναλτι (στην Ιντερ), έχει ψυχολογία, ξέρει να κρατά χαμηλά το τέμπο και θα παίξει προσεκτικά. Ως εκ τούτου, το 1,33 δεν μας λέει τίποτα, αντίθετα ελκυστικό μοιάζει το 1,97 στο under, με την ευχή να μην έχουμε γρήγορο γκολ στο ματς...

(19:00) Τσεζένα – Φιορεντίνα: Πολυπαιγμένο το διπλό της Φιορεντίνα, λόγω κυρίως της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η προτελευταία Τσεζένα. Από τη γηπεδούχο, που έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα, αποτελεί παρελθόν ο Πιερπάολο Μπίζολι, τεχνικός των δύο ανόδων στη Serie A. Στη θέση του ανέλαβε ο Μίμο Ντι Κάρλο των «ειδικών αποστολών», πάντως έχει δύσκολη πρεμιέρα και η Φιορεντίνα, έστω και χωρίς Κουαδράδο, είναι όντως το καθαρό φαβορί και το 1,47 λέει την αλήθεια.

(20:00) Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ: Από τα πιο δημοφιλή σημεία του σημερινού κουπονιού ο άσος της Ατλέτικο, που διατηρεί το αήττητο της έδρας της για όλο το 2014. Πάντως, η Βιγιαρεάλ έρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τη μεσοβδόμαδη... βόλτα στην Κύπρο (2-0 τον Απόλλωνα), δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα και το 1,61 στον άσο δεν μας «γεμίζει».

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(14:30) Σαν Πάουλι – Ντάρμσταντ: Επιδημία τραυματισμών και ασθενειών στην ουραγό Σαν Πάουλι, αυτός είναι και ο λόγος που το διπλό έχει υποχωρήσει από το 2,65 στο 2,40. Μοιάζει value όμως και σε αυτή την τιμή, αφού η γηπεδούχος έχει εφτά δεδομένα απόντες και άλλους έξι αμφίβολους, ενώ έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές. Επιπλέον έχει χάσει με 0-4, 0-3 και 1-3 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Η Ντάρμσταντ (6-8-2 ρεκόρ) έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στην τελευταία εξάδα αγώνων, 18... λιγότερα δηλαδή απ’ ό,τι η ομάδα του Αμβούργου στο ίδιο διάστημα!

(18:00) Σαραγόσα – Χιρόνα: Η Σαραγόσα έχει μεν δύο επιστροφές στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά ακόμη λείπουν οι τρεις πρώτες επιλογές στους στόπερ (Μάριο, Ρουμπέν, Βαγέχο). Η Χιρόνα δεν θα έχει τον έναν εκ των τριών ακούνητων από την ενδεκάδα κεντρικών αμυντικών της (Λεζέν) και στα δύο προηγούμενα ματς που κάποιος εξ’ αυτών έλειψε, ηττήθηκε. Ματς που μπορεί να βγάλει γκολ εκατέρωθεν, το G/G στο 1,80 (η Σαραγόσα το επαλήθευσε στα 8 από τα 9 τελευταία της ματς).

(18:00) Γιαγκοστέρα – Πονφεραδίνα: Σημαντική για την Πονφεραδίνα η απουσία του πανέξυπνου και ηγετικού επιθετικού Πάμπλο Ινφάντε. Τις προηγούμενες τρεις φορές που έλειψε, η ομάδα του δεν κέρδισε (δύο ισοπαλίες εντός έδρας, μία ήττα εκτός). Δυσκοίλια επιθετικά η ουραγός Γιαγκοστέρα (9 γκολ σε 16 αγωνιστικές), καμία αξία όμως στο έστω και οριακά φαβορί διπλό.

(18:00) Γκιμαράες – Ρίο Αβε: Ευχαριστη έκπληξη ως τώρα στην Πορτογαλία η Γκιμαράες, μόλις μια ήττα από το ξεκίνημα, έχει μπει σφήνα στις πρώτες θέσεις, ενώ τρέχει σερί 5-1-0. Δυνατή και αήττητη εντός με ρεκόρ 4-2-0, ωστόσο ο άσος της σήμερα εμφανίζει άνοδο (από το 2,00 στο 2,20) κι αυτό έχει να κάνει με τις πολλές απουσίες που έχει μαζέψει, αλλά και το ότι αντιμετωπίζει μια από τις καλές μικρομεσαίες της χώρας. Συνολικά η Γκιμαράες μετράει επτά απώλειες, με τις τέσσερις από αυτές φρέσκες να αφορούν βασικά γρανάζια της ενδεκάδας (τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Μπρούνο Γκαμπάρ, ο χαφ Αντρέ και ο ταλαντούχος εξτρέμ Ερνάνι, τραυματίας ο φορ Αλβες). Ο άσος ως εκ τούτου επίφοβος, αλλά θεωρούμε το ίδιο και η κόντρα μιας ομάδας που έχει αποδείξει ότι διαθέτει χαρακτήρα.

(22:00) Μονακό – Μαρσέιγ: Αρκετά τα μεσοαμυντικά προβλήματα της Μονακό που από την περασμένη εβδομάδα έχει εκτός τον στόπερ Γουάλας και τον αριστερό μπακ Εσιεζιλέ ενώ παραμένουν τραυματίες ο στόπερ Καρβάλιο και ο αριστερός μπακ Κυρζαβά. Αναγκαστικά ο έμπειρος αρχηγός Τουλαλάν θα παίξει στόπερ. Σήμερα της λείπει και ο Μπερμπάτοφ (5 γκολ). Η πρωτοπόρος Μαρσέιγ θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της, δεν νιώθει και τόσο σαν εκτός έδρας αυτό το ντέρμπι της Ν. Γαλλίας, με τον Μπιέλσα να έχει πλήρη αποστολή στη διάθεσή του. Δεν υποτιμάμε τη φορμίτσα της Μονακό, τα προβλήματά της όμως είναι τέτοια που μας επιτρέπουν να δούμε προς το διπλό σε αποδόσεις αουτσάιντερ (3,05).

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

(22:00) Σαμπαντέλ – Λεγανές: Ο καλύτερος, ποιοτικότερος και πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής της παραπαίουσας Σαμπαντέλ, ο μεσοεπιθετικός Κογιάντες, δεν θα αγωνιστεί τελικά σήμερα. Εχει κι άλλες απουσίες η Σαμπαντέλ, πάντως η Λεγανές δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη εκτός έδρας φέτος (0-2-6), παίζοντας αρκετά κλειστά. Στο 3,05 να το κάνει απόψε.

INSIDE INFO

(15:00) Πανιώνιος – ΟΦΗ: Ντεμπούτο Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Πανιωνίου και είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις να υπάρχει ατμόσφαιρα αισιοδοξίας. Από την άλλη, στον ΟΦΗ (1-1-4 εκτός έδρας) δείχνουν να ασχολούνται περισσότερο με τις διοικητικές εξελίξεις και την είσοδο της πολυεθνικής εταιρίας, με διαμεσολαβητή τον Γκατούζο, που επιπλέον στερείται σήμερα τους Τριποτσέρη, Μιλιάζες και Περογαμβράκη. Το πρόβλημα όμως είναι πως ο άσος... κατέρρευσε στο 1,60 από το αρχικό 1,90, πλέον δεν διακρίνεται ίχνος στοιχηματικής ευκαιρίας.

(16:00) Πάρμα – Κάλιαρι: Στην Πάρμα επίκειται αλλαγή ιδιοκτησίας ή καλύτερα αποκάλυψη των νέων αφεντικών που αγόρασαν την ομάδα, σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει την Τρίτη. Οι «παρμένσι» κάνουν τη χειρότερη σεζόν της ιστορίας τους, με 12 ήττες σε 14 ματς και την περασμένη Τρίτη υπέστησαν και ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού, για οικονομικές παρατυπίες. Αλλά στα παιχνίδια με Παλέρμο και Λάτσιο έδειξαν ασφαλώς βελτιωμένη εικόνα, παρότι δεν απέφυγαν την ήττα. Το ματς με την Κάλιαρι είναι «τελικός» και ο άσος στο 2,25 δεν είναι ανέφικτος. Η Κάλιαρι απογοήτευσε στο εντός έδρας ματς με την Κιέβο και ταξίδεψε στην Πάρμα χωρίς τους δύο καλύτερους επιθετικούς της. Τον αρχισκόρερ Σάου (4 γκολ) και τον ποιοτικό εξτρέμ Ιμπάρμπο (2 γκολ, 4 ασίστ).

(16:30) Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ: Μόλις δύο νίκες στα τελευταία 34 ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν ανεξαρτήτως έδρας έχει η Γκλάντμπαχ (2-15-17)! Αμφότερες ήταν πάντως στο «Μπάι-Αρένα» την τελευταία τετραετία...

(17:00) Σέλτικ – Σεντ Μίρεν: Η Σέλτικ πέρασε στους «32» του Γιουρόπα, αλλά στα δύο τελευταία η άμυνά της δέχθηκε 7 τέρματα. Στο πρωτάθλημα, στα πέντε τελευταία κερδίζει στο γκολ... Ο Ντέιλα ζητά παραπάνω από τους παίκτες του, τουλάχιστον σήμερα θα έχει κάποιες επιστροφές, όπως του κάπτεν χαφ Μπράουν και του γκολτζή Γκουιντέτι. Στη Σεντ Μίρεν η διοίκηση συνειδητοποίησε ότι η ομάδα πάει για φούντο. Της πήρε σχεδόν το μισό πρωτάθλημα (15 αγωνιστικές!). Απέλυσε τον γερο-Κρεγκ, έδωσε προσωρινά τα ηνία στον βετεράνο εξτρέμ-βοηθό του Γκάρι Τιλ, αλλά φανερώθηκαν έτσι κάποιες εσωτερικές έριδες, με τον βετεράνο φορ Τόμπσον, αρχισκόρερ τα τρία τελευταία χρόνια, να τα «χώνει» στον Κρεγκ και να θέτει επίσης υποψηφιότητα για τη θέση. Μυρίζει μπαρούτι στη Σεντ Μίρεν, ευκαιρία της Σέλτικ για ξέσπασμα από ημίχρονο... 1/1 στο 1,47.

(18:00) Γκινγκάμπ – Παρί Σ.Ζ.: Παιχνίδι για όσους ψάχνουν φαβοράκια. Η Γκινγκάμπ με σούπερ ψυχολογία μετά το διπλό στην Τούμπα, μέχρι στιγμής πάντως έχασε κάθε φορά (πέντε) το παιχνίδι που έδωσε στο πρωτάθλημα αμέσως μετά το ευρωπαΐκό. Στην Παρί υπάρχει μια γκρίνια για την ήττα στην Μπαρτσελόνα, πρώτη φετινή ήττα σε όλα τα ταμπλό. Παίρνει πάντως πολύ σοβαρά το παιχνίδι, δεν ξεκουράζεται κανείς, λείπει μόνο ο Παστόρε. Δεν περιμέναμε το διπλό και πολύ παραπάνω από το 1,45.

(22:00) Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο: Μεγάλο ντέρμπι στη Χώρα των Βάσκων, ανάμεσα σε δύο πολύ ασταθείς φέτος ομάδες. Ρεκόρ 1-1-1 με τον Μόγες στον πάγκο η Σοσιεδάδ και πιο πρόσφατο παιχνίδι της την... τραυματική επίσκεψη στην έδρα της Βιγιαρεάλ (ήττα 4-0), από την εντός έδρας ήττα από την ουραγό και μέχρι τότε χωρίς νίκη Κόρδοβα έρχεται η Μπιλμπάο. Χωράει σε ζητούμενα το «Χ» του 3,15.

(22:00) Μαρίτιμο – Εστορίλ: Καλό δείγμα για over δίνουν οι δύο ομάδες, το οποίο δεν πληρώνει καθόλου άσχημα στο 2,05. Αμφότερες με ικανές επιθετικές γραμμές, αλλά και άμυνες που δεν εμπνέουν σιγουριά. Η Μαρίτιμο μετράει 4/5 over στα παιχνίδια που έχει δώσει στο γήπεδό της, έχοντας ένα ποσοστό σκοραρίσματος 2,6 γκολ ανά ματς. Από την άλλη, η Εστορίλ μετράει το εντυπωσιακό 11/12 σε G/G, καθώς έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της και μόνο σε ένα (κόντρα στη φτωχή επιθετικά Σετούμπαλ) κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, ενώ έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα εκτός έδρας που έχει δώσει φέτος. Το να σκοράρουν αμφότερες δείχνει εφικτό και ως εκ τούτου το over αποκτά καλές πιθανότητες.

PUT YOUR MONEY

(14:30) Σαν Πάουλι – Ντάρμσταντ 2 (2,40 στον Stoiximan.gr )

(16:00) Πάρμα – Κάλιαρι 1 (2,25 στον Stoiximan.gr )

(22:00) Μονακό – Μαρσέιγ 2 (3,05 στον Stoiximan.gr )

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK