Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Πρωτοχρονιά στα γήπεδα με Πρέμιερ Αγγλίας και Σκωτίας, σε ένα πολύ ενδιαφέρον κουπόνι, με αναμετρήσεις φωτιά. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr αναλύουν και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

MATCH OF THE DAY

(19:30) Τότεναμ – Τσέλσι: Το μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι αποτελεί αναμφίβολα το κερασάκι στην τούρτα του πρώτου κουπονιού της νέας χρονιάς. Με το 0-0 που παραχώρησε στη Μάντσεστερ Γιουν., η Τότεναμ συνέχισε τα αποτελέσματα ψυχολογίας και χαρακτήρα, η αλήθεια όμως είναι πως εδώ και καιρό παίρνει πολύ περισσότερα από αξίζει βάσει των εμφανίσεων της. Ο Μουρίνιο «έχει» τα ντέρμπι. Διαθέτει μια πολύ πιο στιβαρή και ποιοτική ομάδα σε σύγκριση με την Τότεναμ, άλλωστε πρόσφατες είναι οι μνήμες της πολύ άνετης νίκης της επί των «σπιρουνιών» στις αρχές Δεκέμβρη. Παρ’ όλα αυτά η κατηφορική πορεία που πήρε ξαφνικά το διπλό, στο 1,65 από 1,80, δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια στοιχηματικής ενασχόλησης, αφού μιλάμε για μία ιδιαιτέρως πιεσμένη απόδοση.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(14:45) Στόουκ – Μάντσεστερ Γ.: Μακράν το πιο φορτωμένο παιχνίδι της Πρωτοχρονιάς, με το διπλό να παίρνει σχεδόν το 85% του τζίρου και να ισορροπεί στο μεγαλούτσικο 1,90. Παρά το 0-0 με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή που δικαιούνταν κάτι περισσότερο, βγάζοντας περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί η Στόουκ να προέρχεται από δύο καλές νίκες, σε καμία όμως απ’ αυτές δεν ήταν πειστική, σε αντίθεση με τους «κόκκινους διαβόλους» που δείχνουν ότι βρίσκονται σε συνεχή ανοδική πορεία. Το διπλό υπ’ αυτά τα δεδομένα έχει αξία.

(17:00) Σαουθάμπτον – Αρσεναλ: Κόντρα τετράδας στο «Σεντ Μέρις», με τη Σαουθάμπτον να έρχεται από ένα μίνι δυνατό σερί με πολύ ουσιαστικές εμφανίσεις. Στα μεγάλα μείον της το ότι σήμερα θα στερηθεί των υπηρεσιών του καλύτερου παίκτη της, του επιτελικού χαφ Σνέιντερλιν (15/3), απουσία που της αφαιρεί σημαντικό κομμάτι από το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της. Με δεδομένο το ότι πάντα στα παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους οι «Αγιοι» προσπαθούν να παίξουν σφικτά και με ελεγχόμενο ρυθμό, αλλά πατώντας και στο πρόσφατο παιχνίδι του πρώτου γύρου (3/12, 1-0 η Αρσεναλ), θα στραφούμε στο under 2,5 του 1,75.

(19:30) Πάρτικ Θιστλ – Σέλτικ: Τύποις… τοπικό (γλασκωβέζικο) ντερμπάκι. Αλλά εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση με τη Ρέιντζερς στη Σκωτία, για να φτιάξει η ατμόσφαιρα, η Σέλτικ μπορεί να δεχθεί ως ντέρμπι κάθε ματς. Η προϊστορία λέει ότι η Σέλτικ έχει κερδίσει και τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους στη σκωτσέζικη Πρέμιερσιπ, με την Πάρτικ Θιστλ να μην έχει καταφέρει στη 15ετία να σκοράρει ποτέ περισσότερα από ένα γκολ στο ματς. Αμφότερες προέρχονται από γκέλες, με τη Σέλτικ να πληρώνει τις χαμένες της ευκαιρίες στο εντός με την ουραγό Ρος Κάουντι (0-0). Το 5-1-2 της Σέλτικ στα εκτός έδρας, μεταφράζεται σε 1,40, απέναντι σε μια γηπεδούχο που μετρά 6/9 θετικά αποτελέσματα (3-3-3). Δεν το λες και «αξία» αυτό.

Related content

INSIDE INFO

(17:00) Αστον Βίλα – Κρ. Πάλας: Συνταρακτικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στην Κρίσταλ Πάλας. Ο πρόεδρος Ρόμπερτ Πάρις λίγες μέρες μετά την απόλυση του Νιλ Γουόρνοκ βρήκε τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Αλαν Πάρντιου, με την Πάλας να φτάνει σε συμφωνία με τη Νιούκαστλ για την ελευθέρας του προπονητή. Νέα εποχή, λοιπόν, με έναν προπονητή γεμάτο ιδιαιτερότητες, το μόνο παρήγορο είναι ότι έχει την εμπειρία και τον τρόπο να ταιριάζει σ’ αυτού του επιπέδου τις ομάδες. Τεράστια η απώλεια του Τζέντινακ για τη φιλοξενούμενη. Ο Αυστραλός πολύτιμος χαφ (πρώτος στα κοψίματα και στα κλεψίματα στην κατηγορία) αποχώρησε για το Asian Cup. Το πράγμα περιπλέκεται έντονα από την αλλαγή προπονητή στην Πάλας και την άφιξη του Πάρντιου. Αμφίβολο το πώς θα αντιδράσει, οπότε πάμε πάσο. Σε ένα καλοζυγισμένο σετ (2,30 ο άσος, 3,40 το διπλό).

(17:00) Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρομ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας για τη Γουέστ Μπρομ. Δεν μπόρεσε η διοίκηση να ανεχτεί την ήττα με 2-0 από τη Στόουκ και απέλυσε τον Αλαν Ιρβάιν, ένα σοκ που χρειαζόταν η Γουέστ Μπρομ, καθώς ξεκάθαρα είχε πρόβλημα ψυχολογίας. Ο Τόνι Πούλις συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία, υπογράφοντας χθες συμβόλαιο 2,5 χρόνων, θα παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι από την κερκίδα και θα αναλάβει επίσημα από το παιχνίδι του κυπέλλου που ακολουθεί. Μακράν η καλύτερη επιλογή, που θα αλλάξει τις τύχες της ομάδας. Οι εξελίξεις στη Γουέστ Μπρομ μπερδεύουν και σ’ αυτό το παιχνίδι τα πράγματα. Κανείς δεν ξέρει την αντίδραση μιας ομάδας μετά την απόλυση προπονητή –δίκαιη η άδικη- αν θα βγάλει δηλαδή συσπείρωση ή θα πέσει ακόμη περισσότερο η ψυχολογία της. Η Γουέστ Χαμ είναι βέβαια καλύτερη ομάδα, όμως αναγκαστικά θα μείνουμε μακριά από τον άσο του 1,80.

(17:00) Χάμιλτον - Μάδεργουελ : Μεγάλο ντέρμπι στο Λάναρκσιρ, με τη «μικρή», νεοφώτιστη Χάμιλτον να δίνεται φαβόρα του 1,66 απέναντι στη «φανέλα» της Μάδεργουελ. Η αλήθεια όμως είναι πως, η Χάμιλτον εντυπωσιάζει, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έκανε… πρωταθλητισμό, πλέον έχει μπει σε μια φάση ωριμότητας και με 10 νίκες σε 18 αγωνιστικές, και 5-2-1 εντός έδρας ρεκόρ, βρίσκεται δικαίως στην εξάδα. Στη δε Μάδεργουελ, που έζησε ένα «σοκ» στο ξεκίνημα της σεζόν, η έλευση του νέου μάνατζερ, Ιαν Μπάρακλαφ, έχει συνδυαστεί με 2/2 νίκες, έστω και στο γκολ, έστω και με τύχη. Οπως και να ‘χει, οι νίκες της ανέβασαν το ηθικό και τη στέλνουν στην έδρα της Χάμιλτον να διεκδικήσει με κάπως καλύτερες πιθανότητες απ’ όσες καθρεπτίζουν τα Χ2 του 3,55/5,00 να διεκδικήσει αποτέλεσμα.

PUT YOUR MONEY

(14:45) Στόουκ – Μάντσεστερ Γ. 2 (1,90 στον Stoiximan.gr )

(17:00) Σαουθάμπτον – Αρσεναλ Under (1,75 στον Stoiximan.gr )

(17:00) Χάμιλτον – Μάδεργουελ X2 (2,15 στον Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK