Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Επαναληπτικοί για τους "16" του Γιουρόπα Λιγκ, ανοιχτοί λογαριασμοί στον ιταλικό εμφύλιο Ρόμα-Φιορεντίνα, πιο ξεκάθαρη αλλά εκ νέου ενδιαφέρουσα η ισπανική κόντρα Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ, μεγάλο ποντάρισμα στον άσο του Αγιαξ – Ντνίπρο. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

AS Roma's Seydou Keita (C) scores the 1-1 during the UEFA Europa League round of 16 first leg soccer match between ACF Fiorentina and AS Roma at Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, 12 March 2015. ANSA/ETTORE FERRARI
AS Roma's Seydou Keita (C) scores the 1-1 during the UEFA Europa League round of 16 first leg soccer match between ACF Fiorentina and AS Roma at Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, 12 March 2015. ANSA/ETTORE FERRARI ANSA

MATCH OF THE DAY

(20:00) Ρόμα – Φιορεντίνα: Και η ρεβάνς του ιταλικού "εμφυλίου" θα είναι αμφίρροπη και θα κριθεί στο όριο. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, όχι μόνο γιατί αγωνίζονται στο ίδιο πρωτάθλημα αλλά γιατί έχουν τεθεί αντιμέτωπες φέτος τέσσερις φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Το στατιστικό που προκύπτει είναι ότι και στα τέσσερα ματς έχουν επιβεβαιώσει την επίδοση των 2-3 γκολ και μάλιστα των ακριβώς δύο γκολ. Από μία νίκη έκαστη με 2-0 και δύο ισοπαλίες με 1-1. Η Ρόμα έχει το προβάδισμα του εκτός έδρας γκολ αλλά έχει και το μειονέκτημα της "αφιλόξενης" έδρας, καθώς με την πρόσφατη ήττα 2-0 από τη Σαμπντόρια επέκτεινε το αρνητικό σερί στο "Ολίμπικο" στα 11 ματς χωρίς νίκη (0-8-3)! Η Φιορεντίνα χρειάζεται γκολ, αλλά δεν θα ρισκάρει αμέσως, θα ακολουθήσει προσεκτική και υπομονετική νοοτροπία. Δεν βγάζουμε φαβορί, πάμε με την αγαπημένη τους επίδοση των 2-3 γκολ στο 1,97 του Stoiximan.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(22:05) Αγιαξ – Ντνίπρο: Η σεζόν για τον Αγιαξ μπορεί να σωθεί μόνο μέσω του Γιουρόπα Λιγκ. Μέγα πάθος στο Αμστερνταμ, εδώ και μια εβδομάδα εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για να πάρουν το εισιτήριο των προημιτελικών, έπειτα από 12 χρόνια. Καταιγιστικός στην έδρα του ο Αγιαξ, έχει την εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ και το ταλέντο για να ανατρέψει την ήττα με 1-0. Τρεις βασικοί παίκτες τιμωρημένοι για την Ντνίπρο, η οποία ταξίδεψε χωρίς προπονητή της που είναι άρρωστος, ήδη η πορεία της χαρακτηρίζεται ως υπέρβαση και ο άσος αποτελεί το σημείο που έχει πάρει το περισσότερο παιχνίδι από το σημερινό πρόγραμμα. Από τα αρχικά 2,00-2,05, έχει υποχωρήσει στο 1,85, απόδοση που κρίνεται οριακά αποδεκτή.

INSIDE INFO

(16:45) Ολυμπιακός - Αστέρας: Πάντα σε απόσταση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό (χωρίς να έχει εκδικαστεί η έφεση βέβαια) ο Ολυμπιακός, έχει την ευκαιρία με νίκη σήμερα να ξεφύγει έξι βαθμούς, ενώ εκκρεμεί και το εκτός έδρας ματς από τον Πανθρακικό. Ο Αστέρας εξακολουθεί αήττητος εντός έδρας (10-4-0), όμως δεν έχει νίκη σε έξι διαδοχικά εκτός έδρας ματς (0-2-4). Ούτε που ασχολούμαστε με τον άσο του 1,35, από τη στιγμή που και ο γηπεδούχος δεν κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις, στρεφόμαστε σε άλλες λύσεις. Μία από αυτές είναι τα 2-3 γκολ, το πλέον συνηθισμένο εύρος τερμάτων στους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού, που το βρίσκουμε και στο 1,80.

(19:00) Ντιναμό Μόσχας – Νάπολι: Το 3-1 του πρώτου αγώνα (προηγήθηκαν οι Ρώσοι, χατ τρικ ο Ιγουαΐν) ήταν η πρώτη ήττα της Ντιναμό στην Ευρώπη φέτος ύστερα από 12 παιχνίδια κι ενώ ακολούθησε την Κυριακή η εκτός έδρας αποτυχία από τη Σπαρτάκ στο μεγάλο ντέρμπι της Μόσχας. Αναστατώθηκε η Νάπολι από την ήττα από τη Φιορεντίνα, με τον Μπενίτεθ να ξεκινάει τον Ιγουαΐν από τον πάγκο. Ελαφρύ φαβορί οι Ιταλοί, πιο "ασφαλές" το G/G στο 1,57.

(22:05) Ιντερ – Βόλφσμπουργκ: Η Ιντερ έχει τη δύσκολη αποστολή να γυρίσει το 3-1 του πρώτου αγώνα και στο γήπεδο η Βόλφσμπουργκ είχε δείξει πολύ πιο δυνατή, και είναι ούτως ή άλλως. Και η Ιντερ δεν είναι στα καλύτερά της, προέρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη στο καμπιονάτο και στο τελευταίο δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την εκ των ουραγών του πρωταθλήματος Τσεζένα, παραχωρώντας το 1-1. Η Βόλφσμπουργκ είναι πιο ποιοτική και ως γερμανική ομάδα θεωρούμε πως δεν θα παίξει υπολογιστικά για να προστατεύσει το 3-1, θα ψάξει το γκολ και θα βρει ευκαιρίες στην προβληματική άμυνα των "νερατζούρι". Αναμενόμενα υποτιμημένο το Over στο 1,61 και το G/G στο 1,50.

(22:05) Μπεσίκτας – Κλαμπ Μπριζ: Ολα για όλα για την πρόκριση η Μπεσίκτας, μπροστά σε περίπου 70.000 κόσμου στο "Ατατούρκ Ολιμπιάτ" θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου ματς. Σε καλό φεγγάρι η Κλαμπ Μπριζ, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Γιουρόπα, όμως πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να χάσει και στο 1,90 δεχόμαστε το ρίσκο.

(22:05) Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ: Προς ολοταχώς για τους "8" οδεύει η κάτοχος του τροπαίου Σεβίλλη μετά το 3-1 στον πρώτο αγώνα στην έδρα της Βιγιαρεάλ στον ισπανικό "εμφύλιο". Αξιοπρεπής η Βιγιαρεάλ, Δθα το παλέψει για τη μεγάλη ανατροπή, αλλά η αήττητη έδρα της Σεβίλλης για σχεδόν ένα χρόνο δύσκολα θα σπάσει. Την Κυριακή αναμετρόνται για το πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στο "Μαδριγάλ". Ρίσκο στο "Χ" του 3,55, μικρότερο στο G/G του 1,53.

(22:05) Τορίνο – Ζενίτ: Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο η Τορίνο έχει πάρει αρκετό ποντάρισμα με αποτέλεσμα τη μεταβολή των αποδόσεων, καθαρό φαβορί πλέον η Τορίνο στο 2,63, με το διπλό της Ζενίτ να έχει ανέβει στο 2,85. Η ρωσική ομάδα έχει το πλεονέκτημα του 2-0 του πρώτου αγώνα και δεν έχει λόγο να ρισκάρει, θα πάει την κατάσταση προσεκτικά, θα κυκλοφορήσει τη μπάλα και θα περιμένει από την Τορίνο να πάρει τα δικά της ρίσκα για να την χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Τελείως διαφορετικό ματς από το πρώτο, η Τορίνο είναι που πρέπει να βγει επιθετικά, αυτό όμως μπορεί να αποβεί υπέρ της πιο ποιοτικής ομάδας.

PUT YOUR MONEY

(16:45) Ολυμπιακός – Αστέρας 2-3 γκολ (1,80 στο Stoiximan.gr)

(20:00) Ρόμα – Φιορεντίνα 2-3 γκολ (1,97 στο Stoiximan.gr)

(20:00) Αγιαξ – Ντνιέπρ 1 (1,85 στο Stoiximan.gr)

(22:05) Ιντερ – Βόλφσμπουργκ Over (1,61 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK