Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

Πονηρό το σημερινό πρόγραμμα, με Σουπερλίγκα και πολλές κυπελλικές αναμετρήσεις! Το Match Money, σε συνεργασία με το Contra.gr, ξεψαχνίζει το κουπόνι, αναλύει και προτείνει…

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης
INTIME SPORTS

MATCH OF THE DAY

(19:30) Καλλονή - ΠΑΟΚ

Επεσε από την κορυφή ο ΠΑΟΚ, που ουσιαστικά βρίσκεται στο -5 από τον Ολυμπιακό, που παίρνει το τρίποντο χωρίς αγώνα έχοντας τη Νίκη Βόλου. Πολύ δύσκολη η κατάσταση στην ομάδα του Αγγελου Ανστασιάδη, πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Ιβάν Σαββίδη, ποντάρουμε όμως στην αντίδρασή του τώρα που βρίσκεται στα σχοινιά. Η Καλλονή έχει μείνει χωρίς νίκη σε οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια (0-5-3), και το διπλό βρίσκεται στο 1,79.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν «όλοι». Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(22:00) Τότεναμ – Μπέρνλι

Ματς για το κύπελλο, με μεγάλο φαβορί την Τότεναμ, που συγκεντρώνει και την συντριπτική πλειοψηφία των πονταρισμάτων. Όχι άδικα. Ο Ποκετίνο, που είδε τους παίκτες του να μην διαχειρίζονται καλά το βάρος του θριάμβου επί της Τσέλσι στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Πάλας, φέρεται να υπολογίζει πολύ στη διοργάνωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Η Μπέρνλι βγάζει ζωή στα τελευταία, προέρχεται από δικαιότατη νίκη με 2-1 επί της ΚΠΡ και για πρώτη φορά φέτος βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη της Πρέμιερ. Μάλλον θα είναι πολύ προσεκτικός ο Σον Ντάις με την ενδεκάδα του, μιας και ακολουθεί δεύτερο εξάποντο στη σειρά, το εντός με την Κρίσταλ Πάλας! Αλλά, το ερώτημα παραμένει… είναι fair τα 1,50 του άσου;

(22:45) Μπενφίκα – Αρούκα

Για το πορτογαλικό Λιγκ Καπ, που δεν δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο λαός έχει πέσει στο… banker bet της Μπενφίκα και τα 1,15 σορτάρουν ήδη. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Μπενφίκα «πάτησε» την μικρούλα ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ με 4-0 στον πρώτο γύρο, προέρχεται και από 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα που την κρατούν στο +6 από τη δεύτερη Πόρτο και στο +10 από την Σπόρτινγκ. Ο Ζορζ Ζεσούς θα φρεσκάρει την ομάδα του απέναντι στην Αρούκα που προέρχεται από χρυσό «εξάποντο» επί της Σετούμπαλ.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

( 15:00) Πανθρακικός - Κέρκυρα

Τέσσερις σερί ισοπαλίες -τέσσερις διαδοχικές και ως γηπεδούχος- ο Πανθρακικός, αγνοεί τη νίκη σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια όμως κρατά αήττητη την έδρα του. Η Κέρκυρα αν και δεν ήταν άσχημη στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, έβγαλε σημάδια κόπωσης. Ο άσος του 2,08 ενισχύεται από τις σημαντικές απουσίες των Φαιάκων στην άμυνα… Βενέτης (στόπερ, 17/0), Γκόμες (δεξιός μπακ, 16/1), Ντιόγκο (αριστερός μπακ, 13/0).

INSIDE INFO

(21:00) Μπιλμπάο - Θέλτα

Πρακτικά έχει «καθαρίσει» την πρόκριση η Μπιλμπάο με το 4-2 του πρώτου αγώνα στην έδρα της Θέλτα, θέλει να εξιλεωθεί στον κόσμο της. Ο κόσμος της την… σφύριξε στην εντός έδρας ήττα από την Ελτσε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, μετά την οποία έμεινε στο -13 από τις ευρωθέσεις και την ίδια στιγμή ανασαίνει μόλις στο +5 από τις θέσεις της καυτής ζώνης της Πριμέρα! Βελτιωμένη και επιτέλους με γκολ η Θέλτα. Προφανείς οι αλλαγές στις δύο ενδεκάδες. Στο 1,93 το over.

(21:00) Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ

Πολύ ανώτερη η Βιγιαρεάλ στο πρώτο ματς, νίκησε «μόνο» 1-0, καλύτερη και στο πρωτάθλημα, η Σοσιεδάδ έχει βελτιωθεί επί Μόγες, αλλά κυρίως χωρίς την μπάλα. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές από τους δύο προπονητές, ωστόσο η Σοσιεδάδ αναμένεται να παίξει με περισσότερους βασικούς. Το «Χ» του 3,20 μπορεί να μπει σε δελτίο με ζητούμενα.

(21:45) Μπράντφορντ – Μίλγουολ

Επαναληπτικός για τον 3 γύρο του κυπέλλου, μεγάλο το καρότο της πρόκρισης, αφού όποια περάσει θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τσέλσι, σε ένα πραγματικά χρυσοφόρο σταύρωμα. Η διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες, εξισορροπείται από την καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά και την ανεβασμένη ψυχολογία των γηπεδούχων, την ώρα που στη Μίλγουολ πασχίζουν να βρουν τρόπο να ξεφύγουν από τα υπόγεια της βαθμολογίας. Υπό αυτό το πρίσμα τα 2,37 του άσου δεν φαντάζουν άδικα, είναι διαβασμένα όσο πάει και αποτυπώνουν την πραγματικότητα στο ζευγάρι, όμως η ιδιαιτερότητα που ακούει στο όνομα… Τσέλσι, καθιστά το παιχνίδι πολύ δύσκολο.

(22:00) Τορίνο – Λάτσιο

Νοκ-άουτ αγώνας για τους «16» του Coppa Italia σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με τα ως τώρα δεδομένα να κάνουν λόγο για πρόθεση του τεχνικού της Τορίνο Τζαμπιέρο Βεντούρα να χρησιμοποιήσει ως επί το πλείστον βασικές επιλογές, ενώ ο τεχνικός της Λάτσιο Στέφανο Πιόλι αναμένεται να κάνει πιο ευρύ ροτέισον. Στην Τορίνο είναι εκτός ο φορ Κουαλιαρέλα (18/4), στη Λάτσιο δεν υπολογίζονται ο κάπτεν/αρχισκόρερ Μάουρι (13/7) και ο διεθνής Ολλανδός στόπερ Ντε Φράι (17/1), ενώ ο φορμαρισμένος επιθετικός Φελίπε Αντερσον (16/5) αναμένεται να μείνει στον πάγκο. Πάντως η Τορίνο δεν έχει καλό “feeling” με τις νίκες, έχοντας τέσσερις σε 18 ματς στο πρωτάθλημα (όλες στο γκολ), συνεπώς η ισοπαλία του 3,20 στον Stoiximan, που προσφέρει το ματς και για Live Stream, αξίζει το ρίσκο της.

PUT YOUR MONEY

(15:00) Πανθρακικός – Κέρκυρα 1 (2,08 Stoiximan.gr)

(19:30) Καλλονή - ΠΑΟΚ 2 (1,79 Stoiximan.gr)

(21:00) Μπιλμπάο – Θέλτα Over 2,5 (1,93 Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Μην ξεχνάς, αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK