Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

Αν μη τι άλλο πλούσιο το σημερινό κουπόνι, με τα κύπελλα ανά τον κόσμο να κλέβουν την παράσταση. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr ξεψαχνίζουν το σημερινό πρόγραμμα και προτείνουν.

Foto Marco Rosi/LaPresse
04 03 2015 Roma ( Italia )
Sport-Calcio
Coppa Italia-Tim Cup 2014-2015 incontro Lazio Vs Napoli allo Stadio Olimpico di Roma.
Nella foto Manolo Gabbiadini e Dusan Basta

Photo Marco Rosi/ LaPresse
04 03 2015 Rome ( Italy )
Sport - Calcio - 
Italy Tim Cup 2014-2015 Match day Lazio Vs Napoli at the Olimpico Stadium in Rome.
in the photo Lazio's player Dusan Basta and Napoli's player Manolo Gabbiadini
Foto Marco Rosi/LaPresse 04 03 2015 Roma ( Italia ) Sport-Calcio Coppa Italia-Tim Cup 2014-2015 incontro Lazio Vs Napoli allo Stadio Olimpico di Roma. Nella foto Manolo Gabbiadini e Dusan Basta Photo Marco Rosi/ LaPresse 04 03 2015 Rome ( Italy ) Sport - Calcio - Italy Tim Cup 2014-2015 Match day Lazio Vs Napoli at the Olimpico Stadium in Rome. in the photo Lazio's player Dusan Basta and Napoli's player Manolo Gabbiadini LAPRESSE

MATCH OF THE DAY

(21:45) Νάπολι – Λάτσιο: Επαναληπτικός ημιτελικός του Coppa Italia, η Νάπολι έχει το ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό και το "αντάμωμα" με τη Γιουβέντους, ύστερα από το 1-1 του πρώτου αγώνα. Όμως αυτό το ματς είχε γίνει ένα μήνα πριν και τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Η Νάπολι χάνει λάδια στο πρωτάθλημα, δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε ματς και προέρχεται από κακές εμφανίσεις ενώ η Λάτσιο πετά από επιτυχία σε επιτυχία, έχει επτά νίκες στη σειρά και είναι η πιο "καυτή" ομάδα στην Ιταλία. Σε αγώνες κυπέλλων όμως η Νάπολι (με Μπενίτεθ γαρ), ανταποκρίνεται πάντα πολύ καλύτερα. Το παιχνίδι είναι τριπλή, το μομέντουμ δείχνει Λάτσιο βέβαια αλλά όλα μπορούν να γίνουν. Η Λάτσιο θέλει γκολ για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης, ούτως ή άλλως το έχει εύκολο το σκοράρισμα τελευταία, η Νάπολι στην έδρα της ένα θα το βρει οπωσδήποτε. Σκέψεις για το G/G στο 1,70 του Stoiximan.gr, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο της παράτασης.

PUBLIC BETS

(21:45) Σέλτικ – Πάρτικ Θιστλ: Με 10 νίκες στα 11 τελευταία ματς της Πρέμιερσιπ η Σέλτικ, στα 9 εξ’ αυτών δεν έχει δεχθεί γκολ (!), πλέον, βρίσκεται στο +7 από την Αμπερντίν, με ματς λιγότερο, και είναι αγκαλιά με τον τίτλο, ενώ το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Η Πάρτικ Θιστλ έδειχνε… σωσμένη, ωστόσο την πλησιάζουν επικίνδυνα Ρος Κάουντι και Μάδεργουελ. Πάντως, το έχει παλέψει φέτος κόντρα στους "Καθολικούς". Ο άσος θα παιζόταν στο 1,25, πιο χαμηλή απόδοση δεν έχει αξία.

(22:00) Παρί – Σεντ Ετιέν: Η Παρί με πολύ βαρύ πρόγραμμα, έχει μπροστά της και τελικό Λιγκ Καπ ενώ την επόμενη εβδομάδα παίζει με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον έπαιξε Κυριακή στη Μαρσέιγ και κέρδισε 3-2, ενώ η Σεντ Ετιέν την Παρασκευή στο Μονακό (1-1). Η Σεντ Ετιέν ψάχνει όσο τίποτα άλλο διακρίσεις στα κύπελλα και κατεβαίνει με αισιοδοξία και πίστη πως μπορεί να τα καταφέρει. Σίγουρα ο άσος, που έχει πάρει παιχνίδι, δεν έχει καμία απολύτως αξία. Αντίθετα, τα δεδομένα μάς κάνουν να στραφούμε προς το διπλό που βρίσκεται σε αποδόσεις που δεν τα αποτυπώνουν και τόσο σωστά. Μπορούμε να κοιτάξουμε και προς το DnB. Για live betting αν το παιχνίδι φτάσει στα πέναλτι, δίνουμε προβάδισμα στη Σεντ Ετιέν που έχει προκριθεί 7/9 τελευταίες φορές.

ΜISSING LIST

(21:00) Ατλέτικο – Σοσιεδάδ: Η ισχυρή εντός έδρας Ατλέτικο ανέβηκε πάλι στην τρίτη θέση, ωστόσο ο ανταγωνισμός με τις Βαλένθια, Σεβίλλη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι έντονος και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Εξις σερί ματς αήττητη. Απουσιάζου ων συνεχόμενων αγώνων χωρίς ήττα (μόλις μία νίκη εκτός έδρας), νοκ άουτ είναι το δίδυμο ν οι Μάντζουκιτς, Γκοδίν, Μογιά, Χουάνφραν, Ρ. Γκαρθία. Στη Σοσιεδάδ των τεσσάρ των βασικών στόπερ Ιν. Μαρτίνεθ, Ανσότεγι, ενώ αμφίβολος είναι ο σταρ φορ Βέλα. Ο άσος στο 1,30 πάντως στέκεται.

(23:30) Ατλ. Ουίλα – Μιγιονάριος: Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Ατλ. Ουίλα που έχει εγκατασταθεί για τα καλά εντός προνομιούχου οκτάδας. Πολύ σοβαρές και σταθερές οι εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα, πιο πρόσφατο το σχετικά άνετο διπλό (1-0) που έβγαλε στα 2.800 μ. με αντίπαλο την Μπογιακά Τσικό. Η Μιογιονάριος έχασε 2-1 από την Ουνιαουτόνομα και δεν μπόρεσε να κάνει το 4Χ4. Ασταθής, ειδικά μεσοαμυντικά, δεν θα έχει απόψε τον γκολεαδόρ/φορ Ουρίμπε στην εντεκάδα και αν μη τι άλλο αυτό θα την επηρεάσει. Πηγαίνουμε με την πιο σταθερή φόρμα και την μεγαλύτερη ηρεμία της Ατλ. Ουίλα για τον άσο του 2,25.

INSIDE ΙNFO

(21:45) Νταντί – Νταντί Γιουν.: Ντερμπάρα μίσους στο Νταντί, και μάλιστα τηλεοπτική, ματς που προσφέρεται και σε Live Stream από το Stoiximan.gr! Δύο βαριές ήττες με συνολικά 10 γκολ παθητικό είχαν τα δύο πρώτα ντέρμπι της χρονιάς με την Γιουνάιτεντ, αλλά το μομέντουμ λέει Νταντί, και λόγω φόρμας της, αλλά και γιατί στην παρούσα φάση η Γιουνάιτεντ διέρχεται κρίση, με τον μάνατζερ των "Αράβων", Τζάκι ΜακΝάμαρα να "πληρώνει" σε γκρίνια από τον κόσμο τα παχυλά του μπόνους για τις πωλήσεις των νεαρών σταρ. Οι "Αραβες" μετρούν 9 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, η Νταντί πιέζει για την εξάδα. Ασος σε Draw No Bet στο 1,87.

(21:45) Λίβινγκστον – Φολκέρκ: Η "Λίβι", ουραγός στην Τσάμπιονσιπ, άφησε πίσω της τα εξωαγωνιστικά της προβλήματα και την κακή της φόρμα στη λίγκα, και κέρδισε την Κυριακή με 4-0 την Αλόα στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ! Στην Τσάμπιονσιπ είναι ουραγός, στο -8 από την ένατη Κάουντενμπιθ και στο -6 από την Αλόα, με ματς λιγότερο, με τον Μπέρτσιλ να δίνει σήμα αντεπίθεσης κόντρα σε μια Φολκέρκ, που παίρνει μεν αποτελέσματα (4/6 νίκες), αλλά σχεδόν όλες είναι "σφιχτές". Παίζεται το 1Χ στο 4,00/3,70

(23:00) Λεβάντε – Σεβίλλη: Η Λεβάντε νίκησε τις προάλλες την Αλμερία εκτός έδρας με το ευρύ 4-1 και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, μόνο που τώρα η αποστολή της είναι πολύ πιο δύσκολη. Κι αυτό αφού η Σεβίλλη κυνηγάει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, πέντε διαδοχικά ματς αήττητη. Στο 1,80 το διπλό.

(04:00) Μεντεγίν – Πατριότας: Από τα σημεία που θα προτιμηθούν ο άσος της Μεντεγίν σε απόδοση 1,53. Η ομάδα του Ερνάν Τόρες κέρδισε 1-0 εκτός έδρας την Αγκιλας Ντοράντας και αν το πράξει εκ νέου μπροστά στο κοινό της, θα προσπεράσει την Σάντα Φε στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι σε καλή κατάσταση, ειδικά εντός εδρας είναι σύνολο που σπάνια δεν βρίσκει δίχτυα. Η Πατριότας ονειρεύεται πλασάρισμα στην 8άδα αλλά για να το καταφέρει πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή της μακριά από την Μπογιακά. Δεν έχει εύκολο το γκολ στα εκτός έδρας, αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο "φτιαγμένο" και θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα η Μεντεγίν θα επιβάλλει την ανωτερότητά της με μία ακόμη νίκη.

PUT YOUR MONEY

Νάπολι – Λάτσιο G/G (1,70 στο Stoiximan.gr)

Παρί Σ.Ζ. – Σεντ Ετιέν 2 DnB (5,40 στο Stoiximan.gr)

Μεντεγίν – Πατριότας 1 (1,53 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK