Οι προτάσεις του κουπονιού της Τετάρτης

Τσάμπιονς Λιγκ και Λιμπερταδόρες αποτελούν το κυρίως μενού της σημερινής στοιχηματικής ημέρας. Το Match Money, σε συνεργασία με το Contra.gr, αναλύει το πρόγραμμα και σας δίνει ιδέες για το παιχνίδι σας.

Paris' Uruguayan forward Edinson Cavani (L) vies with Barcelona's Argentinian midfielder Javier Mascherano during the UEFA Champions League football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Barcelona (FCB) on September 30, 2014 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE        (Photo credit should read FRANCK FIFE/AFP/Getty Images)
Paris' Uruguayan forward Edinson Cavani (L) vies with Barcelona's Argentinian midfielder Javier Mascherano during the UEFA Champions League football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Barcelona (FCB) on September 30, 2014 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE (Photo credit should read FRANCK FIFE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

MATCH OF THE DAY

(21:45) Παρί – Μπαρτσελόνα: Η Παρί με τον αέρα από την πρόκριση επί της Τσέλσι ψάχνει την υπέρβαση. Σε πολύ καλή φόρμα και με μεγάλη ηρεμία τον τελευταίο καιρό, πήρε ήδη τον πρώτο της τίτλο κερδίζοντας το Σάββατο με 4-0 στον τελικό του Λιγκ Καπ την Μπαστιά. Η Παρί σήμερα έχει τιμωρημένους τον Βεράτι και τον Ιμπραΐμοβιτς και τραυματία τον Τ. Μότα, που τελικά δεν κατάφερε να μπει στην αποστολή, αλλά έχει παρόντα τον Ντ. Λουΐζ και αυτό αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία ενός μήνα αλλά ο Βραζιλιάνος γύρισε σε δέκα ημέρες. Δεν είναι όμως καθόλου σίγουρο αν θα παίξει αφού ο Μπλαν κράτησε κλειστά τα χαρτιά του χθες. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα πηγαίνει στο Παρίσι με πρακτικά φουλ αποστολή, με μόνη απουσία αυτή του τιμωρημένου Αλβες. Αήττητη είναι η Παρί στο γήπεδό της σε ευρωπαϊκά παιχνίδια στα 33 τελευταία (22-11-0). Με την Μπαρτσελόνα τα έξι τελευταία παιχνίδια και ανεξάρτητα έδρας ήταν G/G και τα πέντε ήρθαν over. Το G/G πληρώνει 1,75 και είναι μια σκέψη, όπως και το να σκοράρει ο Καβάνι, που στην Ευρώπη είναι πολύ ζεστός με έξι γκολ μέχρι στιγμής.

INSIDE INFO

(21:45) Πόρτο – Μπάγερν: Η Μπάγερν είναι φυσικά το φαβορί, όμως το ρεπορτάζ είναι ευνοϊκό για την Πόρτο, με αποτέλεσμα το σετ να μαζευτεί και το διπλό να αγγίζει πλέον το 2,00. Ο λόγος ότι, καταρχήν όσον αφορά την Πόρτο, ο Τζάκσον Μαρτίνες είναι τελικά στην αποστολή, ενώ, όσον αφορά την Μπάγερν, μένει εκτός ο Ριμπερί, ενώ παραμένει εκτός πλάνων και ο Ρόμπεν (συν βέβαια τους Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ κτλ.). Με αυτά τα δεδομένα, ίσως μια λογική σκέψη να είναι το Χ, έχοντας στο μυαλό μας ότι, πέρα από τις απουσίες της, η Μπάγερν βολεύτηκε με την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι και κόντρα στη Σαχτάρ.

(19:00) Πανθρακικός – Ολυμπιακός: Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο άνετος Ολυμπιακός και ίσως να κοντράρεται το διπλό του 1,38, με δεδομένο ότι ο ο Πανθρακικός είναι αήττητος στην έδρα του, καίγεται για τους βαθμούς και είναι γνωστές οι άριστες σχέσεις του με τους "ερυθρόλευκους". Να υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι γίνεται κεκλεισμένων των θυρών αφού εντάσσεται στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής όταν και ίσχυε η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή περί της διεξαγωγής των αγώνων χωρίς θεατές.

(19:30) Λυών – Μπαστιά: Το παιχνίδι δεν έγινε το Σ/Κ αφού η Μπαστιά έπαιξε στον τελικό του Λιγκ Καπ και γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την Παρί. Γενικά δείχνουν κάπως κουρασμένοι οι Κορσικανοί που δεν θα έχουν τον πολύπειρο στόπερ Σκιλατσί. Η Λυών είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και αν κερδίσει ανεβαίνει ξανά πρώτη. Τα προβλήματα είναι ελάχιστα και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο βάρος ενώ έχει και τις επιστροφές των σημαντικών μέσων Φοφανά και Γκρενιέ που λείπουν από την αρχή της χρονιάς. Το 1,35 του άσου μοιάζει λογικό πατηματάκι για όσους ψάχνουν τέτοια φαβορί.

(21:45) Σέλτικ – Κιλμάρνοκ: Η Σέλτικ γκέλαρε το Σάββατο, 1-1 στο Ινβερνές, έχοντας πολλά από τα ατού της σε μέτρια μέρα. Η ουσία πάντως είναι πως το κοντέρ γράφει 11 νίκες στα 13 τελευταία ματς της Πρέμιερσιπ, στα 10 ματς χωρίς να δεχθεί γκολ. Διόλου απίθανο να είναι στο μυαλό των παικτών του Ντέιλα ο ημιτελικός του κυπέλλου με την Ινβερνές, ωστόσο η παρουσία της Αμπερντίν σε απόσταση αρκετά μικρή, δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Η Κιλμάρνοκ έκανε ένα μίνι ντεφορμάρισμα με τρεις σερί ήττες (όλες στο 2-1) και αυτό κόβει κάθε σκέψη… τουφεκιάς.

(23:30) Δε Στρόνγκεστ – Εμελέκ: Ματς-κλειδί για τον 4ο όμιλο του Λιμπερταδόρες. Η Δε Στρόνγκεστ μετράει επτά σερί διεθνείς εντός έδρας νίκες, αλλά είναι δεδομένο ότι έχει στηριχτεί αρκετά και στο υψόμετρο της Λα Πας για να το πετύχει. Η Εμελέκ όμως δεν είναι άμαθη σε ανάλογες συνθήκες από το εγχώριο πρωτάθλημα, όπου αρκετά συχνά παίρνει τα… βουνά για τα εκτός έδρας παιχνίδια της. Σε συνδυασμό με το ότι η Εμελέκ διαθέτει ικανότατη ομάδα και μπορεί να καλύψει καλύτερα τις δύο βασικές απουσίες της (Λάστρα, Μπολάνιος), ενώ η Δε Στρόνγκεστ πάει στο σημερινό ματς με υπηρεσιακό και χωρίς το αστέρι της και αρχηγό Εσκομπάρ, θεωρούμε ότι το σετ δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα και βρίσκουμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο Χ2 του 2,20.

(04:00) Μιγιονάριος – Αλιάνσα Πετρολέρα: Μάχη για πλασάρισμα στην οκτάδα των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Κολομβίας. Πιο ρεαλιστικός στόχος για τη Μιγιονάριος, η οποία εντός έδρας πάντα ανεβαίνει επίπεδο και δεν προδίδει το φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο που πρεσβεύει. Η ομάδα του Ρικάρντο Λουνάρι έχει καλές επιστροφές στην εντεκάδα και τελευταία μπροστά στο κοινό της έχει "λυθεί" μεσοεπιθετικά, με συνέπεια να παίρνει εύκολες νίκες. Η Αλιάνσα Πετρολέρα είναι κολλημένη με τις ισοπαλίες, μετρά ήδη 12 σε 14 αγωνιστικές, μόνο με θαύμα θα εισέλθει στην οκτάδα και εκτός έδρας έχει σκοράρει μόλις δύο φορές σε επτά αναμετρήσεις. Δικαιολογημένο και σωστό φαβορί ο άσος στο 1,55.

PUT YOUR MONEY...

(21:45) Παρί – Μπαρτσελόνα G/G (1,73 στον Stoiximan.gr)

(21:45) Παρί – Μπαρτσελόνα anytime Καβάνι (2,90 στον Stoiximan.gr)

(23:30) Δε Στρόνγκεστ – Εμελέκ Χ2 (2,20 στον Stoiximan.gr)

(04:00) Μιγιονάριος – Αλιάνσα Πετρολέρα 1 (1,55 στον Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK