Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

Φινάλε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, δυνατές μονομαχίες, σενάρια πρόκρισης και στοιχηματικές ευκαιρίες που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra gr. προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης
INTIME

MATCH OF THE DAY

(21:45) Ολυμπιακός - Μάλμε: Τα ρέστα του παίζει ο πρωταθλητής Ελλάδος σε αυτό το φινάλε του 1ου ομίλου, αφού για να συνεχίσει στη νοκ άουτ φάση χρειάζεται μόνο νίκη και παράλληλα ήττα της Γιουβέντους, ώστε να περάσει ως δεύτερος. Πιο βατός στόχος φαντάζει η 3η θέση, την οποία καταλαμβάνει με μη ήττα, απέναντι σε μία Μάλμε επικίνδυνη μεν, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις δε, αφού εδώ και ένα μήνα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα Σουηδίας. Με την πλάτη στον τοίχο και υπό πίεση οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι δεν περνούν και το καλύτερο φεγγάρι φόρμας, οπότε τα 1,40 του άσου κρίνονται χαμηλά, ως και επίφοβα. Προτιμότερο το 1,75 του over, αφού ο Ολυμπιακός θα επιζητήσει μία πειστική εμφάνιση μπροστά στον κόσμο του, ενώ και η Μάλμε είναι ομάδα που αν βρει γήπεδο θα κάνει ζημιά.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:45) Ντόρτμουντ - Αντερλεχτ: Ζευγάρι από τον 4ο όμιλο, με την Ντόρτμουντ σε περίπτωση νίκης να σφραγίζει και μαθηματικά την πρώτη θέση, ενώ η Αντερλεχτ συνεχίζει σίγουρα στο Γιουρόπα Λιγκ. Εχει πάρει σημαντικό παιχνίδι ο άσος της Ντόρτμουντ στο 1,30, μπορεί στην Μπουντεσλίγκα η εικόνα της να μην είναι ιδιαίτερα πειστική, η ευρωπαϊκή της παρουσία όμως είναι άλλη υπόθεση. Με ρεκόρ 13-0-1 στα 14 τελευταία εντός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα ψάξει για τη νίκη προκειμένου να πάρει έξτρα ψυχολογία και υπ' αυτό το πρίσμα ο άσος/φαβορί αποτελεί ένα τίμιο στήριγμα.

INSIDE INFO

(21:45) Μπενφίκα - Λεβερκούζεν: Μονομαχία για τον 3ο όμιλο, εκτός κάθε στόχου η Μπενφίκα, με νίκη η Λεβερκούζεν θα είναι σίγουρα πρώτη. Το ότι η Μπενφίκα δεν έχει να κυνηγήσει κάποιον χειροπιαστό στόχο, οδήγησε τον τεχνικό της στην απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής πολλούς βασικούς, αφού μάλιστα ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Πόρτο στο πρωτάθλημα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την πτωτική τάση του διπλού το οποίο πλέον παίζει στο 2,15 από τα αρχικά 2,35-2,40, απόδοση που βάσει των δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί, δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

(21:45) Λίνκολν – Νάνιτον: Εκτός όμως από Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε και αναμετρήσεις για την Κόνφερενς. Μονιμοποιήθηκε τελικά στον πάγκο της Λίνκολν ο Κρις Μόιζες, ο οποίος την καθοδήγησε σαν υπηρεσιακός για πέντε ματς, ύστερα από την αποχώρηση του Γκάρι Σίμπσον. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τόσο η ανοδική τροχιά της ομάδας όσο και η στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπό του οι παίκτες. Επίσημη πρώτη του το αποψινό ματς με τη Νάνιτον, που έρχεται από άσχημη ήττα στο εξάποντο με την Αλφρετον. Στο 1,65 βρίσκεται ο άσος, ο οποίος βάσει του μομέντουμ αποτελεί καλή επιλογή.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(21:45) Γαλατασαράι - Αρσεναλ: Αναμέτρηση για τον 4ο όμιλο, με την Αρσεναλ να παρατάσσεται και πάλι με πάρα πολλά προβλήματα: Αρτέτα, Ντεμπισί, Οζίλ, Γουόλκοτ, Γουίλσιρ, Σέζνι εξακολουθούν εκτός, δύσκολα θα ρισκαριστούν οι Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ροτζίσκι, Σανόγκο. Με αυτό το απουσιολόγιο και με δεδομένο το ότι η Αρσεναλ έχει καθαρίσει την πρόκριση, ο άσος της Γαλατά έχει αρχίσει να δέχεται πιέσεις και να υποχωρεί στο 2,80 από τα αρχικά 2,95. Μπορεί οι Τούρκοι να μην έχουν κάποιοι βαθμολογικό κίνητρο, όμως μετά την απόλυση του Πραντέλι φυσάει νέος άνεμος και θα θελήσουν να κλείσουν με μία νίκη γοήτρου τη φετινή αποτυχημένη ευρωπαϊκή τους παρουσία.

(21:45) Μονακό – Ζενίτ: Από τον 3ο όμιλο και η επόμενη αναμέτρηση, με τη Μονακό να προκρίνεται και με ισοπαλία, σε αντίθεση με τη Ζενίτ που θέλει μόνο νίκη. Από τη Μονακό λείπουν στα τελευταία ο αριστερός μπακ Κυρζαβά, ο βετεράνος αλλά πολύτιμος στόπερ Καρβάλιο και ο δυνατός μέσος Κοντογκμπιά. Στο τελευταίο της παιχνίδι, στην Τουλούζ, έλειψε και ο αριστερός μπακ Εσιεζιλέ και μπροστά σε τόσα προβλήματα αναδιαμορφώθηκε η άμυνα και έπαιξε αναγκαστικά στόπερ ο σημαντικός μέσος Τουλαλάν. Με δεδομένα όλα αυτά τα ζητήματα στη γηπεδούχο, αλλά και την κρισιμότητα της αναμέτρησης, δύσκολα πρέπει να περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και το under 2,5 στο 1,60 αποτελεί καλή επιλογή, αφού άλλωστε η Μονακό μετράει 7/8 στα τελευταία επίσημα της.

PUT YOUR MONEY

Γαλατασαράι - Αρσεναλ 1 (2,45 στο Stoiximan.gr)

Μονακό – Ζενίτ Under 2,5 (1,60 στο Stoiximan.gr)

Ντόρτμουντ - Αντερλεχτ 1 (1,30 στο Stoiximan.gr)

Ολυμπιακός - Μάλμε Over 2,5 (1,75 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK