Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

Επιστροφή στα "γεμάτα" μεσοβδόμαδα κουπόνια, επιστροφή και για την Α’ Ιταλίας που καλωσορίζει το 2015 με το Derby d’ Italia. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr ξεψαχνίζουν και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης
MARCO ALPOZZI

MATCH OF THE DAY

(22:00) Γιουβέντους – Ιντερ: Το Derby d’ Italia έχει τα τελευταία χρόνια ξεκάθαρο φαβορί… Η Γιουβέντους είναι κατά πολύ ανώτερη της Ιντερ, η οποία έχει δυσκολίες απέναντι και σε θεωρητικά αδύναμους αντιπάλους. Στο "Στέιντιουμ" η Ιντερ θα δεχτεί πίεση από το ξεκίνημα, η άμυνά της ακόμα και σε παιχνίδια με αντιπάλους τύπου Παλέρμο, Βερόνα, Ουντινέζε δέχτηκε αρκετές φάσεις και γκολ, κάτι που σημαίνει ότι η Γιούβε θα μπορεί να βρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες. Ο άσος στον Stoiximan χωρίς γκανιότα βρίσκεται στο 1,47, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για το Over (1,83).

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(13:30) Ουντινέζε – Ρόμα: Η Ρόμα τέλειωσε το 2014 με κακές εμφανίσεις, δεν ικανοποίησε τόσο στη νίκη της 1-0 στην Τζένοα όσο και στο 0-0 με την Μίλαν. Δεν είχε ταχύτητα στο παιχνίδι της για να βγάλει διαρκή παραγωγή φάσεων, όπως μας είχε συνηθίσει. Δεν ξέρουμε αν μπορέσει να αλλάξει εικόνα, ωστόσο θα έχει δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Τζερβίνιο και Κεϊτά, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις εθνικές των χωρών τους για το Κόπα Αφρικα. Υπό αυτά τα δεδομένα το διπλό στο 1,90, το οποίο έχει πάρει μεγάλο όγκο στοιχημάτων, δεν δείχνει… σίγουρο.

(16:00) Μίλαν – Σασσουόλο: Η Μίλαν είχε… στρώσει χαρακτήρα στα δύο παιχνίδια πριν τη διακοπή παίρνοντας σπουδαία αποτελέσματα: 2-0 τη Νάπολι και 0-0 με τη Ρόμα, εκτός έδρας. Η Σασσουόλο αγνοεί τη νίκη σε τρία ματς, χάνοντας και στα τρία παιχνίδια βαθμούς δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Εχουν αξία οι τιμές του άσου σ’ αποδόσεις άνω του 1,60.

INSIDE ΙNFO

(16:00) Παλέρμο – Κάλιαρι: Αν το ματς γινόταν με τα δεδομένα πριν τη διακοπή, η Παλέρμο θα ήταν το ξεκάθαρο φαβορί. Οι Σικελοί τρέχουν σερί οκτώ αήττητων αγώνων (4-4-0) και βρίσκονται σε άνετη βαθμολογικά θέση, ενώ η Κάλιαρι αγνοεί τη νίκη για οκτώ ματς (0-3-5) και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά στην Κάλιαρι άλλαξε ο προπονητής, ανέλαβε ο Τζιανφράνκο Τζόλα στη θέση του Ζντένεκ Τζέμαν και σίγουρα αυτό θα αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για τους παίκτες των "σάρντι", οι οποίοι δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν στην παρωχημένη φιλοσοφία του Βοημού τεχνικού. Με την άνεση της Παλέρμο στη βαθμολογία υπάρχουν σκέψεις για την κόντρα του φαβορί…

(18:00) Θέλτα – Μπιλμπάο: Φάση των "16" στο κύπελλο Ισπανίας, θα ακολουθήσει επαναληπτικός. Χωρίς γκολ για 666 λεπτά στο πρωτάθλημα και έξι σερί ήττες η Θέλτα, που δεν έχει τους δύο πρώτους της σκόρερ Νολίτο και Λαριβέι, ενώ ο προπονητής της, Μπερίσο δήλωσε πως είναι πολύ σημαντικό είναι να μην δεχτεί γκολ η ομάδα του στην αποψινή αναμέτρηση. Δυσκοίλια στην επίθεση και η Μπιλμπάο, λογική επιλογή το under στο 1,61. Με μεγαλύτερο ρίσκο και η ισοπαλία (3,25).

PUT YOUR MONEY

Γιουβέντους - Ιντερ 1 (1,47 στο Stoiximan.gr)

Μίλαν – Σασουόλο 1 (1,61 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK