Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

Τα κύπελλα ανά την Ευρώπη κλέβουν την παράσταση στο σημερινό κουπόνι. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr ξεψαχνίζουν και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Γουέστ Χαμ - Εβερτον: Επαναληπτικός του τρίτου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας (νοκ-άουτ). Σημαντικότατο παιχνίδι, μπορεί να μετατραπεί σε κομβικό για τη χρονιά των δύο ομάδων. Η Γουέστ Χαμ έχει ακουμπήσει το ταβάνι στο πρωτάθλημα και ψάχνει την υπέρβαση στο κύπελλο, η Εβερτον θέλει την πρόκριση για να ηρεμίσει και να απομακρύνει το πέπλο αμφισβήτησης πάνω από τον προπονητή, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Μπερδεμένο ματς, αναμφίβολα. Θα πέσουν κορμιά. Σκεφτόμαστε λίγο προς τα δεξιά λόγω αποδόσεων (στο 3,10 το διπλό), όμως η γενικότερη τάση μας είναι να μείνουμε μακριά.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(22:00) Μίλαν – Σασσουόλο: Νοκ-άουτ αγώνας (με παράταση και πέναλτι να προβλέπονται σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο) για το κύπελλο Ιταλίας, με την ιδιαιτερότητα πως μια εβδομάδα πριν είχαν αναμετρηθεί πάλι στο Μιλάνο για το πρωτάθλημα. Είχε κάνει την έκπληξη τότε η Σασσουόλο, επικρατώντας με 2-1. Τα δεδομένα βέβαια για το ματς κυπέλλου είναι διαφορετικά, καθώς οι δύο ομάδες θα προβούν σε εκτεταμένο ροτέισον στην ενδεκάδα. Ο άσος του 1,65 δεν λέει και πολλά, πάνω κάτω στην ίδια απόδοση τον βρίσκαμε και στο πρωτάθλημα, σαφώς καλύτερο είναι το over. Η Μίλαν πρέπει να ψάξει την καλή εμφάνιση μετά από δύο σερί αποκαρδιωτικές για το πρωτάθλημα, ενώ και η Σασσουόλο είναι ομάδα που δεν κλείνεται. Στο 1,85 το over στον Stoiximan.

INSIDE ΙNFO

(22:00) Σεντ Ετιέν – Παρί Σ.Ζ.: Λιγκ Καπ Γαλλίας, προημιτελική φάση, νοκ άουτ παιχνίδι. Η Σεντ Ετιέν πατάει καλά στα πόδια της και στα 17 τελευταία επίσημα έχασε μόλις ένα, στην Ντνιέπρ για το Γιουρόπα Λιγκ. Προβλήματα μηδέν, ψυχολογία εξαιρετική μετά το 2-1 του πρωταθλήματος στη Ρεμς που την ανέβασε τρίτη. Στραβό το κλίμα στην Παρί μετά το 4-2 από την Μπαστιά, άρχισαν και πάλι να κυκλοφορούν δημοσιεύματα για απόλυση του τεχνικού Λοράν Μπλαν. Εκτός αποστολής και πάλι οι Καβάνι και Λαβέτσι, που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν δύο εβδομάδες ενώ έχει να αντιμετωπίσει και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Τ. Σίλβα. Σήμερα θα λείψει και ο Καμπάιγ. Βουνό τα προβλήματα... Ο άσος στο 3,50 παρουσιάζει ενδιαφέρον.

PUT YOUR MONEY

Μίλαν – Σασουόλο Over (1,85 στο Stoiximan.gr )

Σεντ Ετιέν – Παρί Σ.Ζ. 1 (3,50 στο Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Μην ξεχνάς, αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK