Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Φουλ ποδοσφαιρικό, και φυσικά και στοιχηματικό, πρόγραμμα και αυτό το Σάββατο. Το Match Money, σε συνεργασία με το Contra.gr, αναλύει τα παιχνίδια του κουπονιού και ανακαλύπτει πού κρύβονται οι στοιχηματικές αξίες.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

ΜATCH OF THE DAY

(17:00) Γουέστ Μπρομ – Αστον Βίλα: Χωρίς το μεγάλο και λαμπερό ντέρμπι το πρόγραμμα του Σαββάτου, οπότε επιλέγουμε για match of the day το Γουέστ Μπρομ – Αστον Βίλα. Μεγάλο τοπικό ντέρμπι των Γουέστ Μίντλαντς με παραδοσιακή αντιπαλότητα και ταυτόχρονα καθοριστικό παιχνίδι στη μάχη της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ. Στα ντέρμπι οι αστάθμητοι παράγοντες είναι περισσότεροι από ό,τι σε ένα «καθημερινό» ματς και, π.χ., μια κόκκινη κάρτα μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, πάντως, ψυχρά μιλώντας, το σετ αβαντάρει υπέρ το δέον τη Γουέστ Μπρομ. Κι αν υπάρχει στοιχηματική αξία, αυτή είναι στο 3,75 του διπλού και όχι στο 2,10 του άσου.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν «όλοι». Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(16:30) Σάλκε – Κολωνία: Αρχικά, οι παίκτες είχαν στραφεί στον άσο, με αποτέλεσμα τα αρχικά 1,90-2,00 να μετατραπούν γρήγορα σε 1,75-1,80. Λογική αυτή η πρώτη αντίδραση των παικτών, από τη στιγμή που η Σάλκε μετράει τρεις σερί νίκες για το πρωτάθλημα (11-3 τέρματα) και προέρχεται από την πρόκριση στο Τσ. Λιγκ, ενώ ταυτόχρονα έχει και πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Κολωνία. Το τελευταίο ρεπορτάζ πάντως δίνει αμφίβολο τον Χούντελααρ και με δεδομένο ότι από τη Σάλκε παραμένουν πάντα εκτός οι οι Ντράξλερ, Φαρφάν, Ομπάσι, πλέον ο άσος ξανανέβηκε στα αρχικά επίπεδα του 1,90.

(21:45) Λάτσιο – Αταλάντα: Αναμενόμενος ο άσος της Λάτσιο στο 1,57, με τη «σφιχτή» Αταλάντα, η οποία έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 14 ματς πρωταθλήματος, τα 3 στο προηγούμενο 3-2 επί της Τσεζένα. Προσοχή όμως, η Λάτσιο προέρχεται από δύσκολη νίκη επί της ουραγού Πάρμα, στην οποία δεν ικανοποίησε και είχε και διαιτητική εύνοια, ενώ θα έχει και απόντες αρκετούς βασικούς, με κυριότερους τους χαφ Καντρέβα, Παρόλο, Μπίγλια και τον αριστερό μπακ Μπραφχάιντ. Η Αταλάντα κλείνεται πολύ ειδικά στα εκτός έδρας και μπορεί να ανακόψει το ρυθμό της Λάτσιο.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να «πουν» ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(16:00) Λιβόρνο – Κατάνια: Με προβλήματα στην άμυνα η Λιβόρνο, εκτός λόγω τιμωριών ο βασικός στόπερ Εμερσον, ο βασικός δεξιός μπακ Τσεκερίνι και ο αριστερός μπακ Λαμπρούγκι (9 συμμετοχές), ενώ θα περάσει από τεστ ετοιμότητας ο άλλος αριστερός μπακ, ο Τζέμιτι. Από την πλευρά της Κατάνια θα απουσιάσουν κάμποσοι αμυντικοί, ο βασικός αριστερός μπακ Μονσόν (15 συμμετοχές), ο δεξιός μπακ Περούτσι (11 συμμετοχές), οι στόπερ Γκιόμπερ (7 συμμετοχές), Ρόλιν (2 συμμετοχές), με τον στόπερ/αρχηγό Σπόλι (11 συμμετοχές) να περνά από τεστ τελευταίας στιγμής. Καλές ελλείψεις που μας ωθούν προς το Over του 2,05 και το G/G του 1,80.

(16:30) Βέρντερ – Αννόβερο: Χωρίς τον ηγετικό στόπερ Πρεντλ (ο αντικαταστάτης του Λουκίμια δεν είναι για το επίπεδο της Μπουντεσλίγκα), τον βασικό γκολκίπερ Βολφ και τον πρώτο σκόρερ Ντι Σάντο η Βέρντερ κόντρα στο Αννόβερο. Ο τελευταίος απουσιάζει καιρό, οι άλλοι δύο όμως τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με την Αϊντραχτ. Ο ένας στο 1-1 και άλλος στο 2-1, με το ματς να τελειώνει 5-2… Παίρνει, έτσι, ένα κλικ το 2,80 του διπλού.

(18:00) Ναντ – Μπορντό: Χωρίς τον σημαντικό γκολκίπερ Καρασό η Μπορντό, ο Σλοβένος Γιουγκ που θα παίξει είναι άπειρος και στα πρώτα του λεπτά την περασμένη εβδομάδα δέχθηκε τα δύο γκολ στο 3-2 επί της Λοριάν. Δύσκολο ματς πάντως έτσι κι αλλιώς, μόνη σκέψη, για κάποιο δελτίο με ζητούμενα, το Χ του 3,05.

(21:00) Μπαστιά – Ρεν: Εκτός από τον έμπειρο μέσο Γέλσον Φερνάντεζ, που λείπει στα τελευταία από τη Ρεν και η απουσία του μέτρησε στο 4-0 από τη Μονπελιέ, θα λείψει ο δεύτερος από τα τρία της χαφ, ο πιο τρεχαλατζής, ο Παζό. Ψυχωμένη και γενικά πολύ άτυχη στα τελευταία παιχνίδια η Μπαστιά, σίγουρα όχι στο διπλό του 2,62, ίσως να είναι μια σκέψη ο άσος σε αποδόσεις ελαφριού αουτσάιντερ (2,87).

INSIDE INFO

(16:00) Μπρέσια – Σπέτσια: Η Μπρέσια ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα με τους παίκτες απλήρωτους. Αναζητείται αγοραστής, ωστόσο οι μέχρι τώρα προτάσεις δεν έχουν κριθεί ικανοποιητικές και πλήρεις εγγυήσεων από την προσωρινή διοίκηση. Το κλίμα δεν είναι καλό στην ομάδα μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, ενώ προσεχώς θα επικυρωθεί και ποινή αφαίρεσης 4 βαθμών λόγω οικονομικών παρατυπιών. Οι οπαδοί ετοιμάζουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πριν το παιχνίδι και προανήγγειλαν αποχή από το ματς, ενώ ο τεχνικός Ιακόνι δεν θα έχει διαθέσιμο τον αρχισκόρερ Αντρέα Καράτσιολο (9 γκολ) και τον αρχηγό δεξιό μπακ/χαφ Τζαμπέλι. Σε τιμές αουτσάιντερ το διπλό της Σπέτσια στο 2,95 παίζεται.

(17:00) Λέιτον Ορ. - Πιτέρμπορο: Πιάσ' τ' αυγό και κούρεφ' το! Ο Ιταλός Φάμπιο Λιβεράνι είναι ο 4ος τεχνικός που αναλαμβάνει φέτος τα ηνία της Λέιτον Οριεντ, μια κίνηση με μεγάλο ρίσκο, αφού και άπειρος σαν τεχνικός είναι, ενώ δεν έχει την παραμικρή επαφή με το αγγλικό ποδόσφαιρο, την ώρα που η ομάδα του παλεύει για να βρει τα πατήματά της στη Λιγκ 1. Από την άλλη, η Πιτέρμπορο παραπαίει με 5 ήττες στα 6 τελευταία και ο Φέργκιουσον τζούνιορ (γιος του σερ Αλεξ) δεν αισθάνεται καθόλου άνετα στον πάγκο της.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

(17:00) Μπέρτον – Χάρτλπουλ: Κάτι ανάλογο με τη Λέιτον Οριεντ και η Χάρτλπουλ, που μετά την ήττα αποκλεισμό από τη «μικρούλα» Μπλάιθ Σπάρτανς στο κύπελλο απέλυσε τον Μάρεϊ, μόλις 45 μέρες μετά την πρόσληψή του, και πάει στην αγωνιστική με υπηρεσιακό! Κι έχει και πολύ δύσκολο ταξίδι, καθώς η Μπέρτον, που πλέον έχει τον παλιό Ολλανδό άσο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ στον πάγκο της, είναι σε καλό φεγγάρι. Στο 1,66 ο άσος.

(17:00) Ινβερνές – Πάρτικ Θιστλ: Τρεις σερί νίκες μετρά η Ινβερνές, και δέκα νίκες στα πρώτα 15 ματς, ενώ το «Καλεντόνιαν» είναι απόρθητο φρούριο με 6-2-0. Το αξιοσημείωτο για την Ινβερνές –δεύτερη στη σκωτσέζικη Πρέμιερ- είναι πως μόλις τα 5 από τα 24 φετινά της τέρματα έχουν πετύχει φορ! Ομάδα-λερναία ύδρα, που σήμερα θέλει την «εκδίκησή» της από την Πάρτικ Θιστλ για την ήττα του πρώτου γύρου στη Γλασκώβη. Ηταν μόλις μία από τις τρεις φετινές της. Σε πτώση ο άσος, πλέον στο 1,61.

(17:00) Μάδεργουελ – Ρος Κάουντι: Το ματς είναι εξάποντο με τα όλα του. Ωστόσο, η Μάδεργουελ παραμένει «ακέφαλη» για ένα ακόμη ματς, με τη διοίκηση να μην έχει αποφασίσει ποιος θα αναλάβει τη θέση του ΜακΚόλ. Ο «υπηρεσιακός» Μπλακ μετρά μία νίκη σε τρία ματς, αλλά στον περίπου ένα μήνα που τρέχει την ομάδα, δεν την έχει ανεβάσει αγωνιστικά. Συνολικά, η Μάδεργουελ μετρά μόλις μια νίκη στα 11 τελευταία, μία νίκη στα 8 τελευταία μετρά και η Ρος Κάουντι, αλλά τσιμπά από δω κι εκεί βαθμούς, και δείχνει μια κάποια αγωνιστική πρόοδο με τον ΜακΙντάιρ στον πάγκο. Δεν συντρέχει λόγος για φαβοριτισμό του 2,20 σε μια ομάδα που μετρά 2/7 νίκες εντός και το διπλό του 2,95 έχει λογική.

(19:00) Σανταντέρ – Χιχόν: Οι δύο σύλλογοι έχουν εξαιρετικές φιλικές σχέσεις και συχνά κατά το παρελθόν στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν φέρει τα αποτελέσματα που χρειάζονταν. Βέβαια, στην Ισπανία έχουν κάπως σφίξει τα πράγματα μετά την επέμβαση των εισαγγελικών αρχών για παλιότερες υποθέσεις στημένων αγώνων, αλλά το Χ στο 3,05 δεν είναι καθόλου παράλογο ακόμη και με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια και μπορεί να βρει θέση σε κάποιο σύστημα με ζητούμενα.

(19:30) Τρ. Αντμίρα – ΒΑΚ Πέλετς: Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση η Αντμίρα, έχει βρει δίχτυα μόλις δύο φορές τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές μετρώντας σε αυτές έξι ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Επιπλέον, είναι χωρίς τον χρήσιμο χαφ Τοτ και τρεις βασικούς, τον κορυφαίο φορ Σίκερ, τον στόπερ Σεσβέντερ και τον μπακ Σβίρτσιτς. 4-1 και 2-1 είχε κερδίσει την Αντμίρα στους δύο πρώτους γύρους η ΒΑΚ Πέλετς. Στο 2,45 να τριτώσει το καλό.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

(21:00) Λιρς – Βέστερλο: Τελικός παραμονής για τη Λιρς, που βρίσκεται στο -6 από τη 14η θέση και δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών. Σε κάθετη πτώση η Βέστερλο, αγνοεί τη νίκη έξι αγωνιστικές (0-1-5) ενώ έχει και δύο σημαντικές απουσίες, τον κορυφαίο μεσοεπιθετικό Αουλάντ (4 γκολ) και τον βασικό στόπερ Μάερτενς. Παίρνει παιχνίδι και υποχωρεί ο άσος. Από το 2,10 εντοπίζεται πλέον στο 1,97.

(21:00) Λοριάν – Μετς: Αρκετά βελτιωμένη η Λοριάν, που στο γήπεδό της αρχίζει και πατάει όλο και καλύτερα. Προβλήματα νεότερα δεν έχει και το θετικό στην περίπτωσή της είναι ότι βρήκε σταθερή 11άδα και για τέταρτο σερί θα παίξει με τους ίδιους. Η Μετς έχει τραυματία τον βασικό γκολκίπερ (δεν είναι πάντως πρωτάρης ο δεύτερος), έγινε και θεματάκι αυτή την εβδομάδα με τον σκόρερ Μαϊγκά (4 γκολ), που για πειθαρχικό παράπτωμα τέθηκε εκτός, και σε συνδυασμό με μια μέτρια φόρμα (0-1-4 στα πέντε τελευταία), το 1,90 του άσου είναι ΟΚ.

PUT YOUR MONEY

(17:00) Ινβερνές – Πάρτικ Θιστλ 1 (1,61 στον Stoiximan.gr )

(19:00) Σανταντέρ – Χιχόν Χ (3,05 στον Stoiximan.gr )

(19:30) Τρ. Αντμίρα – ΒΑΚ Πέλετς 2 (2,45 στον Stoiximan.gr )

(21:00) Λιρς – Βέστερλο 1 (1,97 στον Stoiximan.gr )

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK