ΟΠΑΠ Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ: Σούπερ προσφορά* για τον νικητή από το Pamestoixima.gr

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr για το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδος Μπάσκετ που ξεκινάει την Πέμπτη στο Ηράκλειο

ΟΠΑΠ Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ: Σούπερ προσφορά* για τον νικητή από το Pamestoixima.gr
UNSPLASH

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ. Την Πέμπτη στο Ηράκλειο ξεκινάει η διοργάνωση με τα 2 πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρης. Ακολουθούν την Παρασκευή οι άλλοι 2 προημιτελικοί, Ολυμπιακός-Περιστέρι και Προμηθέας-Πανιώνιος. Το Σάββατο διεξάγονται οι ημιτελικοί και την Κυριακή ο τελικός.

Το Pamestoixima.gr έχει σούπερ προσφορά* σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ. Παίζεις στην αγορά «Νικητής» του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ και σε περιμένει σούπερ προσφορά.

Για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ Final 8 το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις*

Στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες της Serie A, Γιουβέντους-Ουντινέζε (21:45), της Premier League, Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι (22:00) και της La Liga, Αλμερία-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00). Και για τα 3 παιχνίδια το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»**.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει καθημερινά και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις*.

  • Στον αγώνα Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι τα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις είναι για τα σκορ πολλαπλών επιλογών 0-1, 0-2 ή 0-3, την νίκη της Τσέλσι από το ημίχρονο σε συνδυασμό με το Under και τον Ενκουκού σκόρερ οποιουδήποτε γκολ.
  • Στο παιχνίδι Γιουβέντους-Ουντινέζε με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται οι αγορές, σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1, η νίκη της Γιουβέντους από το ημίχρονο σε συνδυασμό με το σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες και ο Βλάχοβιτς ως οποιουδήποτε γκολ.

Τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση

Στο Pamestoixima.gr ζεις τις κορυφαίες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ τριπλή προσφορά*. Δωρεάν, χωρίς κατάθεση, για όλους!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK