"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Επιστρέφουν!

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Επιστρέφουν!

Mετά τη... µονοπώληση του στοιχηµατικού ενδιαφέροντος από τη Βρετανία, κατά την περίοδο των εορτών, επανέρχεται... δυναµικά στο κουπόνι η Πριµέρα Ντιβιζιόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την ήττα µε 4-2 στο φιλικό µε τη Μίλαν, έχει σπάσει τα... κοντέρ. Μετρά 22 σερί νίκες σε όλες τις επίσηµες διοργανώσεις και καταρρίπτει το ένα ρεκόρ µετά το άλλο. Η αφύσικη αυτή επίδοση δοκιµάζεται στη Βαλένθια, όπου η τοπική οµάδα έχει ηττηθεί µόνο µία φορά στο «Μεστάγια», τη φετινή σεζόν. Εκτός έδρας αναµέτρηση έχει και η Μπαρτσελόνα, στο «Ανοέτα» της Σοσιεδάδ, όπου έχει να κερδίσει στο πρωτάθληµα, από το 2007.

Λείπει το µεγάλο µατς από τη Σούπερ Λίγκα. Ολυµπιακός και ΠΑΟΚ υποδέχονται τους Πλατανιά και Πανιώνιο αντίστοιχα, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιµετωπίζει στα Γιάννενα, τον ΠΑΣ. Ρεπό έχει ο ΟΦΗ, µετά την αποχώρηση της Νίκης Βόλου από το πρωτάθληµα, για οικονοµικούς λόγους.

Ο τρίτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας σηµατοδοτεί την είσοδο των οµάδων της Πρέµιερ Λιγκ και της Τσάµπιονσιπ. Αρκετές είναι οι παγίδες που έχουν... στηθεί στα φαβορί, ενώ υπάρχει επανάληψη του περσινού τελικού, µεταξύ των Χαλ και Αρσεναλ (κέρδισαν οι Λονδρέζοι µε 3-2 στην παράταση).

Πρεµιέρα στο Κλαουσούρα Χιλής, αρκετά νωρίτερα από το κανονικό, καθώς η Οµοσπονδία «µίκρυνε» το καλαντάρι, λόγω της διεξαγωγής του Κόπα Αµέρικα. Εξι οµάδες ξεκινούν µε νέους προπονητές.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- «HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK