"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ποδαρικό στο Νησί

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ποδαρικό στο Νησί

Στην "Boxing Day" µπορεί να κέρδισαν και οι 4 πρώτες οµάδες της Πρέµιερ Λιγκ, όµως στην αγωνιστική που ακολούθησε (28/12), όλες τους παραχώρησαν ισοπαλία. Τσέλσι και Σαουθάµπτον µεταξύ τους (1-1), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι, σε Τότεναµ (0-0) και Μπέρνλι (2-2) αντίστοιχα.

Η κερδισµένη της αγωνιστικής ήταν η Αρσεναλ που "έπιασε" στην τέταρτη θέση τη Σαουθάµπτον, από την οποία φιλοξενείται, στο ξεκίνηµα του δεύτερου γύρου. Οι αγώνες συνεχίζονται και, όπως επιτάσσει η παράδοση, οι Αγγλοι θα κάνουν Πρωτοχρονιά στα γήπεδα, µε νέες "επικίνδυνες αποστολές" για τους πρωτοπόρους.

Η Τσέλσι έχει άλλο ένα γειτονικό ντέρµπι, µε την Τότεναµ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιµετωπίζει εκτός έδρας τη Στόουκ, ενώ η συµπολίτισσά της, Σίτι, υποδέχεται τη Σάντερλαντ. Το πρόγραµµα συµπληρώνεται µε τρία µατς στην Τσάµπιονσιπ, δέκα στην Κόνφερενς, αλλά και Πρέµιερ Σκωτίας και Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Προσοχή στον καιρό, αναµένεται επιδείνωσή του σε αρκετές περιοχές της Βρετανίας, που ενδέχεται να επηρεάσει την εξέλιξη των αγώνων.

Καλή Πρωτοχρονιά, µε υγεία και καλά κέρδη!

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Ποδαρικό στο Νησί

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- "Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK