"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στο... κυνήγι της ΤΣΕΛΣΙ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στο... κυνήγι της ΤΣΕΛΣΙ

Αήττητη έπειτα από 14 αγωνιστικές παραμένει η Τσέλσι και διατηρεί προβάδισμα 6 βαθμών από τους διώκτες της, στην Premier League. Από κοντά είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται την Έβερτον, με κρίσιμο ματς για το Champions League να ακολουθεί (εκτός με Ρόμα). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτιαξε νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών και δοκιμάζεται στην έδρα της 3ης στην κατάταξη Σαουθάμπτον. Πιο πίσω στη μάχη του τίτλου έχουν μείνει Αρσεναλ και Λίβερπουλ.

Χωρίς οπαδούς θα ταξιδέψει στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αστέρα. Ο ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί το προβάδισμα (+5) που απέκτησε μετά τη νίκη στο "Καραϊσκάκης". Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, λίγο πριν την καθοριστική αναμέτρηση με τη Μάλμε, για το Champions League.

Στην Bundesliga, αντιμέτωποι με τις παλιές τους... αγάπες τίθενται Σάαφ και Στέφενς. Ο πρώτος, ως τεχνικός της Άιντραχτ υποδέχεται τη Βέρντερ, στην οποία μεγαλούργησε για αρκετές δεκαετίες, ως παίκτης και προπονητής. Ο δεύτερος βρίσκεται στις καρδιές των οπαδών της Σάλκε και τη φιλοξενεί, βρισκόμενος στον πάγκο της Στουτγκάρδης.

Αυλαία πέφτει σε Α' Βραζιλίας, Αργεντινή, Χιλή και Ιαπωνία, με αρκετά "μέτωπα" να είναι ανοικτά σε κορυφή και "ουρά". Επίσης στα πρωταθλήματα Ρωσίας, Δανίας και Ελβετίας, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική, πριν τη χειμερινή διακοπή.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": Στο... κυνήγι της ΤΣΕΛΣΙ

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

"DIEGO", με τον Ηλία Ζυματούρα

"Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

"HOT underDOGS", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

και φυσικά τη "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK