Προ των Πυλών η 2η Έκθεση Αγροτικής Ανάπτυξης

Aθήνα, Μάρτιος 2015. H 2η Έκθεση Αγροτικής Ανάπτυξης Farmer Expo Hellas 2015, βρίσκεται προ των πυλών με τη διευρυμένη φετινή διοργάνωση να φιλοξενείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Μεσογειακό Κέντρο Εκθέσεων – MEC, στην Παιανία, από 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου.

Προ των Πυλών η 2η Έκθεση Αγροτικής Ανάπτυξης

Η Farmer Expo Hellas δημιουργήθηκε από τη ανάγκη να έρθουν σε επαφή Οι Άνθρωποι, Οι Επιχειρήσεις και οι Φορείς, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Πρωτογενούς Αγροτικής Παραγωγής, ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη ενημέρωση και οι συνεργασίες που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη νέων αποδοτικότερων και περιβαλλοντικά ασφαλέστερων μεθόδων για την παραγωγή Αγροδιατροφικών Προϊόντων.

Η διοργάνωση έχει ήδη συμβάλει στη μεταφορά τεχνογνωσίας στον αγροτικό πληθυσμό και στοχεύει στην ένωση των επαγγελματιών από διαφορετικούς κλάδους, ώστε να προταθούν από κοινού λύσεις στα προβλήματα που αφορούν την πρωτογενή παραγωγή.

Η Farmer Expo Hellas έχει θέσει ως αρχικό στόχο την ανάπτυξη της καινοτομίας στην πρωτογενή παραγωγή και την εκμηχάνιση του αγροτικού κλάδου. Με τον τρόπο αυτό επιδιώκει να συμβάλει ουσιαστικά:

Στην αγροτική ανασυγκρότηση της χώρας

Στη σύνδεση των εννοιών ποιότητα-ελληνική προέλευση

Στη συμμετοχή της αγροτικής οικονομίας στη συνολική προσπάθεια παραγωγικής εκκίνησης της ελληνικής οικονομίας

Και στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχουν ως εκθέτες κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στους τομείς της Αγροτεχνολογίας και της Πρωτογενούς Αγροτικής Παραγωγής.

Η έκθεση φιλοξενεί μεταξύ άλλων:

- Μηχανολογικό εξοπλισμό για γεωργικές και φυτικές καλλιέργειες, κτηνοτροφία-πτηνοτροφία, άντληση-άρδευση

- Συστήματα Υδροπονίας

- Σποροπαραγωγικές επιχειρήσεις – Βελτιωτικά – Πολλαπλασιαστικό Υλικό

- Προϊόντα Θρέψης, Λίπανσης, Φυτοπροστασίας

- Ζωοτροφές

- Υπηρεσίες εκπαίδευσης

- Εταιρείες Συμβουλευτικής & Πιστοποίησης

News 24/7

24MEDIA NETWORK