Θα είναι ο Σλούκας ο MVP του Final Four;

Φενέρμπαχτσε-Εφές & ΤΣΣΚΑ-Ρεάλ με 800+ στοιχήματα στο Stoiximan.gr και ελληνικό ενδιαφέρον λόγω Σλούκα και Ιτούδη (infographic).

Θα είναι ο Σλούκας ο MVP του Final Four;

Η ώρα της κρίσης στην Ευρωλίγκα έφτασε με τη διεξαγωγή απόψε των δυο ημιτελικών του Final Four στη Βιτόρια, οι οποίοι θα κρίνουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της Κυριακής (19/5). Πρώτο τζάμπολ στις 19:00 με τον τουρκικό “εμφύλιο” ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Εφές, ενώ στις 22:00 ξεκινά ο δεύτερος ημιτελικός όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ.

Το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει πάνω από 800 στοιχήματα για τους δύο ημιτελικούς με ειδικές επιλογές σε σκόρερ, ριμπάουντ και ασίστ. Παράλληλα προσφέρει εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα για όλη διοργάνωση όπως το ποιος θα είναι ο MVP του Final Four, ο πρώτος σκόρερ, αυτός που θα σημειώσει τα περισσότερα τρίποντα μέχρι και το ποιος θα βάλει τους περισσότερος πόντους σε κάθε ομάδα.

Έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον!

Παρά την απουσία ομάδας από την Ελλάδα, η “σφραγίδα” του ελληνικού μπάσκετ υπάρχει σε ακόμα ένα Final Four. Ο Δημήτρης Ιτούδης θα προσπαθήσει να κατακτήσει με την ΤΣΣΚΑ τη δεύτερη Ευρωλίγκα ως προπονητής, μετά από αυτή του 2016, ενώ ο Κώστας Σλούκας θέλει την τέταρτη κούπα! Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε μετράει το εντυπωσιακό 6/6 σε ημιτελικούς, έχοντας περάσει 3 φορές σε τελικό με τον Ολυμπιακό και άλλες τόσες με την τωρινή του ομάδα. Ο Κώστας Σλούκας μάλιστα είναι το δεύτερο φαβορί στο Stoiximan.gr για να ανακηρυχθεί MVP του Final Four.

Θα είναι ο Σλούκας ο MVP του Final Four;

News 24/7

24MEDIA NETWORK