Το να μετατρέψεις το δωμάτιο σου σε γυμναστήριο έγινε παιχνίδι

Στα Public οι επιλογές για δώρα fitness είναι αμέτρητες!

Το να μετατρέψεις το δωμάτιο σου σε γυμναστήριο έγινε παιχνίδι

Η γυμναστική για κάποιους μπορεί να μοιάζει με ρουτίνα, με τιμωρία, στην πραγματικότητα όμως, αν ανακαλύψεις το είδος της γυμναστικής που σου ταιριάζει, μπορεί και να σου αλλάξει την καθημερινότητα προς το καλύτερο. Η άσκηση έχει αποδειχθεί επιστημονικά, πως μπορεί να λειτουργήσει ως ένα φυσικό ‘φάρμακο’ για τον ασκούμενο, θεραπεύοντας ορθοπεδικές παθήσεις, βελτιώνοντας την ψυχολογία και λειτουργώντας ως μια αντίδραση του οργανισμού σε συμπτώματα και παθήσεις όπως το στρες και η κατάθλιψη.

Μέσα από την προσωπική μου εμπειρία σε ένα γυμναστήριο cross training τα τελευταία δυόμιση χρόνια, μπορώ να ενισχύσω την παραπάνω επιστημονική άποψη: Το να φροντίζεις σε καθημερινή βάση τον εαυτό σου μέσα από τον αθλητισμό, το να θέτεις μικρούς και μεγάλους στόχους μέσα από ένα πρόγραμμα γυμναστικής και να τους πετυχαίνεις, είναι το καλύτερο, το πιο φυσικό ‘αναβολικό’ που μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου, ένας safe τρόπος για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Ευτυχώς, πάντα υπάρχουν τα Public.gr.

Το να μετατρέψεις το δωμάτιο σου σε γυμναστήριο έγινε παιχνίδι

Είναι ο ιδανικός προορισμός για να φτιάξεις το γυμναστήριο των ονείρων σου μέσα στο δωμάτιο σου, εύκολα και κυρίως, προσιτά. Κανένας όμως δεν γεννιέται λατρεύοντας τη γυμναστική. Το να σηκώνεις βάρη και να τρέχεις κάθε βράδυ, έχοντας σηκώσει προηγουμένως κάθε είδους ‘βάρη’ σωματικά, πνευματικά, ψυχολογικά και όχι μόνο, δεν είναι πάντα εύκολο. Γι`αυτό λοιπόν, όπως ανέφερα και παραπάνω, είναι πολύ σημαντικό να πάρεις το χρόνο σου και να αυτοσχεδιάσεις πάνω στην δημιουργία του δικού σου γυμναστηρίου, αυτού που θα σε βοηθήσει να ανέβεις ψηλά και να κατακτήσεις κάθε κορυφή. Μέσα από τις άπειρες επιλογές fitness δώρων που θα βρεις στα Public.gr διάλεξα 5 gadgets που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις μια επική προπόνηση.

Σετ αλτήρων Tunturi (10 ζευγάρια, 110 κιλά)

Το να μετατρέψεις το δωμάτιο σου σε γυμναστήριο έγινε παιχνίδι

Ξεκινάμε από τα απολύτως βασικά: Οι αλτήρες είναι ο πυρήνες κάθε προγράμματος γυμναστικής που υπόσχεται γενναιόδωρο pain και ακόμα ισχυρότερο gain στη μυϊκή σου διάπλαση. Μπορείς να πάρεις έμπνευση και ιδέες για το ασκησιολόγιο σου από τον υπερ-γυμναστή μας Βαγγέλη Πολυμερόπουλο και αυτό το σχετικό θέμα. Αλλά το ξεκίνημα με την αγορά των αλτήρων σου, αξίζει να γίνει από εδώ.

Kettlebell

Το να μετατρέψεις το δωμάτιο σου σε γυμναστήριο έγινε παιχνίδι

Είναι απλό: Η Kettebell είναι γι' αυτούς που μασάνε σίδερα! Μια σιδερένια μπάλα με το απαραίτητο χερούλι, σε βοηθάει να ξεκινήσεις μια σειρά στατικών ασκήσεων για την ανάπτυξη του κορμού σου, με το ανάλογο φορτίο κιλών που ταιριάζει στο σωματότυπο σου. Μπες στο Public.gr και διάλεξε την μπάλα που σου ταιριάζει!

Smartwatch

Το να μετατρέψεις το δωμάτιο σου σε γυμναστήριο έγινε παιχνίδι

Τι δουλειά έχει, θα μου πεις τώρα, ένα 'έξυπνο' ρολόι στην προπόνηση σου. Δεν είναι ένα απλό ρολόι, είναι ο γυμναστής σου! Πρόκειται για ένα gadget βγαλμένο από το μέλλον με πάνω από 20 προφορτωμένες αθλητικές εφαρμογές, με απλές και κατανοητές ασκήσεις που εμφανίζονται με κινούμενα γραφικά στην οθόνη του ρολογιού σου για προπονήσεις ενδυνάμωσης, αερόβια, γιόγκα και πιλάτες! Βρες το εδώ.

Ο διαιτολόγος σου

Το να μετατρέψεις το δωμάτιο σου σε γυμναστήριο έγινε παιχνίδι

Όχι, δεν χρειάζεται να πας σε κάποιο γιατρό, δεν χρειάζεται να καταπιεστείς, μόνο να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες του πιο ενημερωμένου διατροφικού οδηγού της αγοράς, ώστε η προπόνηση σου να αποδώσει καρπούς αμέσως!

Κωπηλατική

Το να μετατρέψεις το δωμάτιο σου σε γυμναστήριο έγινε παιχνίδι

Αρκετά πια με την στατική προπόνηση, πάμε για ένα δυνατό, επίπονο αερόβιο, αυτό που θα σου χαρίσει αντοχές δρομέα ή και θαλασσοπόρου! Στην αιώνια μάχη μεταξύ διαδρόμου τρεξίματος και κωπηλατικής, το κουπί θα σε δοκιμάσει σκληρά και κυνικά,θα σε ρίξει στη θάλασσα (του ιδρώτα σου) και στο τέλος, όταν θα έχεις καταπιεί χιλιόμετρα μέσα λίγα λεπτά, θα σε έχει βγάλει στη στεριά νικητή. Σέβομαι όσους αγαπούν το τρέξιμο στη γυμναστική και είναι στο στυλ σου μπορείς να τσεκάρεις διαδρόμους εδώ, αλλά με ένα κωπηλατικό μηχάνημα -με τιμές που σέβονται το πορτοφόλι σου, να είσαι βέβαιος ότι η προπόνηση σου θα γίνει μια επική περιπέτεια!

Μονόζυγο Τοίχου Insportline

Το να μετατρέψεις το δωμάτιο σου σε γυμναστήριο έγινε παιχνίδι

Και μετά τη 'βουτιά' στη θάλασσα, εκτοξεύσου στον αέρα! Το μονόζυγο είναι ένας μικρός Θεός κάθε προγράμματος γυμναστικής, στον οποίο κάθε φορά που εμπιστεύεσαι τα χέρια σου, μπορεί να εκτοξεύσει το σώμα σου σε αχαρτογράφητα ύψη. Οι κοιλιακοί από ατσάλι που ονειρευόσουν, το six-pack από ατσάλι, συμβαίνει μόνο εδώ.

Ένα γυμναστήριο μέσα στο δωμάτιο σου, ένα προπονητήριο που μπορεί να αλλάξει το σώμα σου, ενδεχόμενος και όλη σου του ζωή. Το γυμναστήριο είναι μια επένδυση ζωής. Προτεραιότητα έχει πάντα η επιλογή σου, το κριτήριο για όσα θέλεις να αλλάξεις και να βελτιώσεις. Φτιάξε στα Public το δικό σου γυμναστήριο, εύκολα και γρήγορα. Θα σου αλλάξει τη ζωή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK