Το νέο αυθεντικό ποτήρι του Nescafé Frappé είναι εδώ και είναι γεμάτο… καλοκαίρια!

Και μόνο το άκουσμα του είναι αρκετό για να γεμίσει το μυαλό μας με τις πιο ανέμελες εικόνες! Φέτος, ο Nescafé Frappé, το απόλυτα καλοκαιρινό και διαχρονικά απολαυστικό ρόφημα καφέ, φέρνει εσένα και τους φίλους σου ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, προσφέροντας περισσότερη, παγωμένη απόλαυση!

Το νέο αυθεντικό ποτήρι του Nescafé Frappé είναι εδώ και είναι γεμάτο… καλοκαίρια!

Πώς; Με το νέο, αυθεντικό ποτήρι του Nescafé Frappé, που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα ενός απολαυστικά παγωμένου Nescafé Frappé. Με στιβαρή κατασκευή και καλό & σταθερό κράτημα, το νέο ποτήρι έχει προσεκτικά επιλεγμένα αισθητικά στοιχεία και νέα χωρητικότητα (350ml) ώστε να απολαμβάνεις στο maximum κάθε γουλιά από τον παγωμένο σου καφέ!

Πριν από 60 χρόνια, ο Nescafé Frappé άλλαξε για πάντα τα καλοκαίρια μας... Από τότε, μας φέρνει κοντά και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Το νέο αυθεντικό ποτήρι του Nescafé Frappé σε περιμένει να το γεμίσεις… με τα δικά σου καλοκαίρια και να μοιραστείς την απόλαυση με όσους περισσότερους φίλους μπορείς.

Το νέο αυθεντικό ποτήρι του Nescafé Frappé είναι εδώ και είναι γεμάτο… καλοκαίρια!

#ena_potiri_kalokairia

#nescafefrappe

Ακολουθήστε το Nescafé Frappé:

Facebook: @Nescafe.GR

Instagram: @nescafegreece

Σχετικά με το NESCAFÉ:

H ιστορία του πιο αγαπημένου καφέ στον κόσμο είναι τόσο πλούσια όσο και η γεύση του. Ήταν το 1930 όταν η κυβέρνηση της Bραζιλίας, προκειμένου να διαφυλάξει την πλεονασματική ποσότητα καφέ που σύλλεξε εκείνη τη χρονιά, πλησίασε τη Nestlé ζητώντας έναν ποιοτικό καφέ που θα μπορούσε να διατηρήσει όλη τη γεύση και το άρωμά του και οποίος φυσικά να μπορούσε να καταναλωθεί σε μεταγενέστερη φάση, απλά με την προσθήκη ζεστού νερού. H μεγάλη επιτυχία χρειάστηκε το χρόνο της. Όμως, οκτώ χρόνια μετά, οι ειδικοί της Nestlé παρουσιάζουν στην Eλβετία τον πρώτο στιγμιαίο καφέ.

O Nescafé κάνει το ντεμπούτο του την… Πρωταπριλιά του 1938. Σήμερα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, συντροφεύοντας κάθε στιγμή της μέρας μας με το υπέροχο άρωμα και τη μεστή του γεύση.

Ένας εργαζόμενος στο περίπτερο της Nestlé στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το 1957, είχε μια ιδέα. Aνακάτεψε στο σέικερ Nescafé Classic με κρύο νερό.

H ιδέα… άφρισε και τον «παρασημοφόρησε» με έναν λεκέ στο κοστούμι, χρίζοντάς τον «πατέρα» του Nescafé Frappé. Έκτοτε, το παγωμένο ρόφημα στιγμιαίου καφέ έκανε πολύ δρόμο. Aπό τη γενέτειρά του, Θεσσαλονίκη κατέκτησε με τη δροσιά του όλο τον κόσμο.

Mε το καλαμάκι και το σέικερ ως «σήματα κατατεθέντα», απέκτησε το δικό του λεξιλόγιο και το δικό του life style, ταυτίζοντας για πάντα το όνομά του με την ελληνική κουλτούρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK