Το ραδιόφωνο News 24/7 σε στέλνει διακοπές - Οι τυχεροί ακροατές της Παρασκευής 28/6

Ο News 24/7 σε συνεργασία με την Blue Star Ferries, σου κάνουν δώρο τα εισιτήρια των διακοπών για το φετινό καλοκαίρι, μέσω του απόλυτα καλοκαιρινού διαγωνισμού #PameNisi88_6.

Το ραδιόφωνο News 24/7 σε στέλνει διακοπές - Οι τυχεροί ακροατές της Παρασκευής 28/6

Μετά τον επιτυχημένο διαγωνισμό του ραδιοφώνου News 24/7, όπου προσέφερε καθημερινά 88,6 λίτρα καύσιμα στους ακροατές του, ήρθε η ώρα για τον απόλυτα καλοκαιρινό διαγωνισμό #PameNisi88_6.

Ο News 24/7 σε συνεργασία με την Blue Star Ferries, σου κάνουν δώρο τα εισιτήρια των διακοπών για το φετινό καλοκαίρι.

Καθημερινά, έως και σήμερα, ο Αντώνης Φουρλής και η Στέλλα Γκαντώνα κλήρωναν από τις 09:30 έως τις 10:00 ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 2 άτομα σε διακεκριμένη θέση με επιστροφή και 1 Ι.Χ. για τις Κυκλάδες (Πάρο, Νάξο, Τήνο, Μύκονο, Σύρο και Σαντορίνη) και 2κλινη εξωτερική καμπίνα με 1 Ι.Χ. για τα Δωδεκάνησα (Κω και Ρόδο).

Οι σημερινοί νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

Η Τζώρτζη Αμαλία κέρδισε το ταξίδι για Σαντορίνη και ο Σπύρος Μακαρούνας για Ρόδο.

Υπενθυμίζεται ότι στον χθεσινό διαγωνισμό αναδείχθηκαν οι Σουφλά Γιαννούλα και ο Τριανταφυλλίδης Παύλος που κέρδισαν ταξίδι για τη Μύκονο και την Κω. Την Τετάρτη 26/6 η Κατερίνα Σακοράφα κέρδισε ταξίδι για τη Νάξο, την Τρίτη ο Βαγγέλης Κοντοστάνος κέρδισε ταξίδι για Πάρο. Τη Δευτέρα 24/6 η Ιωάννα Γιγουρτάκη κέρδισε το ταξίδι για Σύρο. Νικητές της κλήρωσης της Παρασκευής 21/6 ήταν ο Λεωνίδας Αντωνιάδης, ο οποίος κέρδισε το ταξίδι για Τήνο και ο Νίκος Χαραλαμπίδης για Πάρο. Νικήτρια της κλήρωσης της Πέμπτης 20/6 ήταν η Γεωργία Σαρακίνη, η οποία κέρδισε ένα ταξίδι για τη Σαντορίνη. Οι νικητές της κλήρωσης της Τετάρτης 19/6 είναι η Δέσποινα Σπυροπούλου, που κέρδισε ταξίδι για Νάξο, ο Παύλος Καρέτσος, που κέρδισε το ταξίδι για Σύρο, ο Οδυσσέας Κάτσικας για Κω και ο Βασίλης Ξυνάς για Τήνο. Την Πέμπτη 13/06 πρώτος νικητής ήταν ο Ξενοφών Καραγκούνης, που θα ταξιδέψει στη Ρόδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK