Μοντέλο υπόσχεται σεξ σε παίκτες και οπαδούς της Νάπολι για νίκη με Ρεάλ!

Οι Ναπολιτάνοι ζουν και αναπνέουν για τη ρεβάνς με την Ρεάλ και ένα μοντέλο και οπαδός της ομάδας, έδωσε μία απίστευτη υπόσχεση στην περίπτωση της ιστορικής πρόκρισης (PHOTOS).

Μοντέλο υπόσχεται σεξ σε παίκτες και οπαδούς της Νάπολι για νίκη με Ρεάλ!

Η τρέλα των οπαδών της Νάπολι για την ομάδα τους είναι εντυπωσιακή και αγγίζει τα όρια της ποδοσφαιρικής παράνοιας και λίγες ώρες την μεγάλη ρεβάνς με την Ρεάλ για τους "16" του Champions League (3-1 υπέρ των Μαδριλένων το πρώτο ματς) έρχεται μία ακόμα επιβεβαίωση.

Αυτή έρχεται μέσω της Πάολα Σαουλίνα, την σέξι ηθοποιό και μοντέλο που υποστηρίζει την Νάπολι, η οποία έχει έτοιμο το "δώρο" για τους παρτενοπέι τιφόζι σε περίπτωση που η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι κάνει τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης και πάρει το εισιτήριο για τους "8" για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μοντέλο υπόσχεται σεξ σε παίκτες και οπαδούς της Νάπολι για νίκη με Ρεάλ!

Όπως έκανε γνωστό μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram, αν η Νάπολι βάλει περισσότερα από δύο γκολ στην Ρεάλ, θα κάνει στοματικό σεξ σε όλους τους οπαδούς της που θα βρεθούν το βράδυ της Τρίτης στις εξέδρες του "San Paolo" ενώ έδωσε την ίδια υπόσχεση και για τους αμυντικούς των "παρτενοπέι" αν κρατήσουν στο μηδέν την Ρεάλ Μαδρίτης!

Να σημειώσουμε πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που "προκαλεί" με κάποια "ροζ" υπόσχεσή της αφού είχε τάξει κάτι ανάλογο πριν λίγους μήνες σε όσους ψήφιζαν "όχι" στην πρόταση του Ματέο Ρέντσι για αναθεώρηση του συντάγματος στη γειτονική χώρα.

Η ΠΑΟΛΑ ΣΑΟΥΛΙΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ INSTAGRAM:

White #love #white #hair #kiss #nice #cute #girl #eyes #paolasaulino

A post shared by PAOLA SAULINO (@insta_paolina) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK