Ο έρωτας του Τότι για την Μύκονο σε μία ΜΟΝΟ φωτογραφία!

Τα σπάει η Μύκονος και δεν το λέμε (μόνο) εμείς αλλά ο Φραντσέσκο Τότι! Διαβάστε τι έγραψε ο καπιτάνο για το "νησί των ανέμων" καθώς και την PHOTO με την οποία την αποχαιρέτησε!

Roma's Francesco Totti kisses her daughter Isabel as he salutes his fans after an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma's Francesco Totti kisses her daughter Isabel as he salutes his fans after an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Τις τελευταίες ημέρες τις πέρασε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο (εκεί βρήκε και καλη παρέα, τον Ρατζά Ναϊνγκολαν) και όπως φαίνεται ο Φραντσέσκο Τότι το ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω...

Απόδειξη η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram το βράδυ της Τρίτης, όπου κάνει το σήμα της νίκης μαζί με την Ίλαρι Μπλάζι και δύο από τα παιδιά του με θέα το ηλιοβασίλεμα στην Μύκονο, που συνοδεύεται με το εξής σχόλιο:

"Μία πολύ όμορφη εκδρομή με οικογένεια και φίλους. Η Μύκονος τα σπάει". Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 40χρονος παλαίμαχος άσος της Ρόμα θα βρίσκεται στη Ρώμη το βράδυ της Τρίτης και από αύριο η διοίκηση των "τζαλορόσι" θα περιμένει την οριστική του απάντηση στην πρόταση που του έχει καταθέσει για να αναλάβει διοικητικό πόστο στο σύλλογο.

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

News 24/7

24MEDIA NETWORK