Ο... εξάστερος Μαχητής κέρδισε στις βολές τους Διάσημους

Ένας από τους Μαχητές επικαλέστηκε τις... παναθηναϊκές καταβολές του για να εξηγήσει την απόλυτη ευστοχία του στις βολές στο αγώνισμα του επάθλου. Συνεχίζει στο Survivor, χάρη στην ψήφο του κοινού, ο μάνατζερ ράγκμπι.

Ο... εξάστερος Μαχητής κέρδισε στις βολές τους Διάσημους

Μπορεί για πολλούς... φανατικούς με το Survivor ο Πάνος Αργιανίδης να είναι... από ιντριγκαδόρος μέχρι αντιπαθητικός, αποδείχθηκε όμως ιδιαίτερα δημοφιλής. Κι αυτό αφού στην πρώτη διαδικασία αποχώρησης που πήρε μέρος, με τους τηλεθεατές να αποφασίζουν, ο μάνατζερ του ράγκμπι έμεινε εύκολα στο παιχνίδι. Όπως πάντως και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, την οποία... προσπάθησε να διώξει από το παιχνίδι ο Ορέστης Τσάνγκ. Τελικά η ψήφος του κοινού έδιωξε από τον Άγιο Δομίνικο την Ελένη Δάρρα...

Έτσι με οκτώ παίκτες έμειναν πλέον οι Μαχητές, την ίδια ώρα που οι Διάσημοι εξακολουθούν να έχουν 11 παίκτες στο ριάλιτι, με μοναδική απώλεια μέχρι τώρα την Μαριάννα Καλέργη.

Ο... εξάστερος Μαχητής κέρδισε στις βολές τους Διάσημους

Νωρίτερα πάντως στο έπαθλο για το φαγητό, οι Μαχητές νίκησαν πολύ εύκολα με 10-3 και... έφαγαν ξανά μετά από καιρό. Για την ακρίβεια γεύτηκαν κοτόπουλο με σαλάτα. Από τους Διάσημους – αθλητές πήρε παιχνίδι μόνο ο Λάμπρος Χούτος, με τον Αγγελόπουλο να έχει 0/2 και τον Κοκκινάκη να μην αγωνίζεται.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία για το έπαθλο ήταν και πολύ απαιτητική και δύσκολη – συνδυαστική ενώ χρειαζόταν και...μπασκετική ευστοχία στο τέλος (εκτέλεση). Οι παίκτες έπρεπε να συνεργαστούν μεταξύ τους σε τριάδες και ένας απ’ τους τρεις να προσπαθήσει στο τέλος να ευστοχήσει σε 5 και 3 βολές (άντρες- γυναίκες αντίστοιχα). Με τον Κωνσταντίνο των Μαχητών να αναδεικνύεται σε ...MVP του παιχνιδιού αφού είχε στατιστική... Διαμαντίδη στις βολές.

Και όπως εξήγησε μετά δεν παίζει μπάσκετ αλλά είναι από παλιά φανατικός οπαδός και θεατής του μπασκετικού Παναθηναϊκού. "Δεν έχω παίξει ποτέ μπάσκετ αλλά είμαι Παναθηναϊκός οπότε πρέπει να το 'χω με το στόχο. Παναθηναϊκός και μη μπασκετικός δεν γίνεται", ήταν η ατάκα του.

Λόγω...εξάστερου δηλαδή απέκτησε το σχετικό κολάι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK