Ο Μάνατζερ Ράγκμπι μιλάει για την μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό

O Πάνος Αργιανίδης, ο Μάνατζερ Ράγκμπι, του Survivor φιλοξενήθηκε στο Oneman.gr μιλώντας για την μεγάλη του αγάπη για τον Ολυμπιακό, αλλά και φυσικά το ράγκμπι.

Ο Μάνατζερ Ράγκμπι μιλάει για την μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Ο Πάνος Αγριανίδης που μας συστήθηκε μέσω του Survivor ως μάνατζερ ράγκμπι, ρωτήθηκε στο Live Chat του Oneman- μεταξύ άλλων- για το αγαπημένο του άθλημα.

"Εύχομαι το ράγκμπι τώρα που έγινε πιο γνωστό να προσελκύσει νέα παιδιά και όλοι να απευθυνθείτε στην Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι για να δυναμώσουν περισσότερο οι σύλλογοι.

Ο στόχος μου ήταν ακριβώς αυτός να ακουστεί το ράγκμπι ότι υπάρχει στην Ελλάδα και εύχομαι να μου δοθούν οι ευκαιρίες μέσα από την ομοσπονδία έτσι ώστε όλο και περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν αυτό το εκπληκτικό άθλημα".

Όσον αφορά την κατάργηση του πρωταθλήματος εδώ και δύο χρόνια, σχολίασε: "Σχετικά με το ράγκμπι η ελληνική ομοσπονδία ράγκμπι είναι αρμόδια να απαντήσει γι αυτό. Εγώ θέλω να αγαπήσετε το ράγκμπι και όσο το δυνατόν να πάτε στους συλλόγους".

Γνωστός για τα ολυμπιακά αισθήματά του, ρωτήθηκε αν πήγαινε για μάνατζερ στην ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού, απαντώντας: "Πολύ καλή ερώτηση. Για το ράγκμπι μπορούν να γίνουν τα πάντα...".

Άλλος αναγνώστης εξέφρασε την επιθυμία να τον δει να παίζει ράγκμπι στην Πλατεία Συντάγματος: "Έχουμε κάνει την πλατεία Αριστοτέλους γήπεδο ράγκμπι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μια κορυφαία στιγμή. Μακάρι με τη βοήθεια όλων να συμβεί αυτό και στο κέντρο της Αθήνας ή στο Παναθηναϊκό Στάδιο".

Ο Μάνατζερ Ράγκμπι μιλάει για την μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Ακολούθησε το σχόλιο "είδα πρώτη φορά στη ζωή μου αγώνα ράγκμπι στην τηλεόραση χάρη σε σένα", για να απαντήσει ο Πάνος: "Τιμή μου και μόνο που το λες. Εύχομαι να μπορέσεις να δεις κι από κοντά ράγκμπι. Και να πάθεις την πλάκα σου".

Η κουβέντα για το ράγκμπι συνεχίστηκε με την ερώτηση αν θα επιστρέψει στο αγαπημένο του άθλημα άμεσα η σκοπεύει να ξεκουραστεί. " Ήδη ξεκίνησα προπονήσεις για να επανέλθει το σώμα μου. Πολύ σύντομα θα επιστρέψω στο ράγκμπι που αγαπώ πολύ. Σας περιμένω όλους".

Τέλος, για το πώς προέκυψε το μάνατζερ ράγκμπι, υπογράμμισε: "Ο επίσημος τίτλος μου αναγνωρισμένος από την Ευρώπη είναι τεχνικός διευθυντής της ελληνικής ομοσπονδία ράγκμπι. Κάτι το οποίο τηλεοπτικά δεν μπορούσε να προβληθεί. Οπότε πολύ έξυπνα μαζί με την παραγωγή αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο "Μανατζερ Ράγκμπι" αφού ούτως η άλλως ήμουν αυτός που συνόδευα την ελληνική αποστολή στο εξωτερικό ως μάνατζερ."

Ο Πάνος Αγριανίδης δέχθηκε και πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα ερυθρόλευκα αισθήματά του αλλά και την κόντρα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο -τον πρώην μισθοφόρο- ο οποίος είναι Παναθηναϊκός: "Θα τον φέρω στο ΣΕΦ μέσα. Και θα τον πάω Καραΐσκάκη απέναντι. Θα λατρέψει και θα προσκυνήσει τον γαύρο", είπε αστειευόμενος ο παίκτης του Survivor.

Ρωτήθηκε και αν θα πάρει ο Ολυμπιακός την Ευρωλίγκα και ο Ντάνος τη νίκη στο ριάλιτι επιβίωσης. "Η Ολυμπιακάρα θα σαρώσει και αυτό μου φτάνει".

Ενώ σε ερώτηση αν υπήρχε ΑΕΚτζής ανάμεσα στους παίκτες, σχολίασε με χιούμορ: "ΑΕΚ; Πρέπει να τον κόψανε στον casting".

Δείτε ολόκληρο το live chat στο Οneman.gr.

24MEDIA NETWORK