Οι... χάκερ αποκάλυψαν τη νέα "ομάδα" του Βολκάν Σεν

Ένας χάκερ ή τρολ, πείτε τον όπως θέλετε, άφησε το στίγμα του στη μη υλοποίηση της μεταγραφής του Βολκάν Σεν στην ΑΕΚ. Στη Wikipedia (εκεί που γράφεις ό,τι θες) και συγκεκριμένα στη σελίδα του Τούρκου εξτρέμ έγινε το "χτύπημα".

Οι... χάκερ αποκάλυψαν τη νέα "ομάδα" του Βολκάν Σεν

Η ΑΕΚ, το βράδυ της Δευτέρας (29/1) έβαλε τέλος με κατηγορηματικό τόνο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα μεταγραφικά της και τον Βολκάν Σεν.

Παρότι ο ποδοσφαιριστής, παρουσιαζόταν κυρίως από τους Τούρκους δημοσιογράφος ότι είναι έτοιμος με... κορδέλα για την Ένωση (με την ίδια να το έχει διαψεύσει), τελικά, όπως ανέφεραν χθεσινοβραδινές πληροφορίες, υπήρξε ανατροπή στο ζήτημα με την Τραμπζονσπόρ να αλλάζει τα "θέλω" της απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ αρχικά φαινόταν θετική να πει το "ok" στους ελληνικούς όρους.

Κι επειδή η μεταγραφή δεν έγινε, κάποιος βρήκε την ευκαιρία να... παίξει στην ελεύθερα προσβάσιμη Wikipedia και να γράψει τα δικά του! Τι έκανε;

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω, στο πλαίσιο που αναγράφεται η ομάδα του ποδοσφαιριστή κάποιος έχει γράψει με λατινικούς χαρακτήρες: " Όχι δεν παίρνω, φτιάχνω γήπεδο χαχαχα "

Οι... χάκερ αποκάλυψαν τη νέα "ομάδα" του Βολκάν Σεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK