Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor!

Όλες οι λεπτομέρειες της τελευταίας φάσης του ριάλιτι επιβίωσης έγιναν γνωστές. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να είστε πανέτοιμοι για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor!

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Survivor έχει ήδη ξεκινήσει και πολλοί είχαμε απορίες για το μέρος και τον τρόπο διεξαγωγής του ημιτελικού και του τελικού.

Όλες τις απορίες βγήκε και τις έλυσε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα της Ελεονώρας Μελέτη.

Τι μάθαμε λοιπόν για την τελευταία φάση του παιχνιδιού;

Πότε και πού θα γίνει; "Ο ημιτελικός θα γίνει στις 4 και ο τελικός στις 5 Ιουλίου στην Αθήνα!"

Ποιοι παίκτες θα βρίσκονται εκεί; "Στον τελικό θα είναι δύο παίκτες και στον ημιτελικό τέσσερις, όμως και στον τελικό και στον ημιτελικό θα είναι όλοι οι παίκτες εκεί".

Πότε θα επιστρέψουν οι παίκτες; "Οι παίκτες θα επιστρέψουν νωρίτερα από τις 4 Ιουλίου, αλλά δεν θα έρθουν στην Ελλάδα για να μην υπάρξουν διαρροές, θα τους πάμε σε ένα άλλο μέρος και δεν θα έχουν και κινητό, δεν θα έχουν καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο!

Δεν θα σας πω όμως το πού θα τους πάνε. Θα τρώνε κανονικά, θα κάνουν μπάνιο, θα ντύνονται, αλλά δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν με κανέναν".

Τι περιμένουμε να δούμε; "Τα αγωνίσματα όλα θα τα δείξουμε από τον Άγιο Δομίνικο, δεν θα υπάρξει αγώνισμα επί τόπου εκείνη τη στιγμή!

Στον ημιτελικό θα υπάρχουν αγωνίσματα που θα τα δούμε στο βίντεο και από τους 4 παίκτες. Βάσει αγωνισμάτων και νέας ψηφοφορίας, θα πάμε στους δύο παίκτες που θα περάσουν στον τελικό και μετά το κοινό θα ξαναψηφίσει για να αναδείξει τον νικητή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK