"Μάχη" ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και για τα μάτια δυο ταλέντων

Ποιοι δυο παίκτες έχουν... γυαλίσει σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και γιατί ο "δικέφαλος του βορρά" θέλει να μπει... σφήνα. Ο Ομάρ που ίσως αποχωρήσει, ο Ουάρντα που δεν... ψήνεται για Θεσσαλονίκη και σε ποια χώρα βρέθηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού για μεταγραφικούς στόχος. Τα καλύτερα παρασκήνια της ημέρας.

"Μάχη" ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και για τα μάτια δυο ταλέντων
kone savvidis melissanidis

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΚΟΝΕ

-- Ο Παναγιώτης Κονέ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και μάλιστα με εξαιρετικές ετήσιες απολαβές. Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport , στην Ένωση είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση του έμπειρου μέσου και θέλουν να τον αποκτήσουν... μόνιμα.

Αυτό μπορεί να συμβεί είτε πληρώνοντας τη ρήτρα που έχει συμφωνηθεί, είτε με νέα διαπραγμάτευση μήπως και μειωθεί το ποσό.

-- Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, που πρόσφατα ανανέωσε μέχρι το 2021, έχει προτάσεις από την Αγγλία και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να πουληθεί. Η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή, υπολογίζεται στα 4.000.000€.

ΜΑΧΗ ΠΑΟΚ- ΑΕΚ ΓΙΑ ΔΥΟ

-- Σύμφωνα με τον " Τρελό του Χωριού " από την Sportday , η κόντρα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μεταφέρεται και στο μεταγραφικό κομμάτι. Δυο παίκτες έχουν... γυαλίσει στους "δικέφαλους" και πρόκειται για τους Χρήστο Αλμπάνη, Γιώργο Μασούρα από Απόλλωνα και Πανιώνιο αντίστοιχα.

Στόχος του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι η... αύξηση της τιμάς, έτσι ώστε ακόμα και να τους χάσουν, η Ένωση να πληρώσει... υπεραξία. Ανταγωνισμός παντού λοιπόν.

-- Όπως αναφέρει μέσα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού η εφημερίδα, στην Κύπρο βρέθηκαν άνθρωποι της ομάδας με σκοπό να παρακολουθήσουν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, από τα παιχνίδια Ομόνοια - ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΕ Λεμεσού - Ανόρθωση.

Η συγκεκριμένη αγορά είναι καλή και φθηνή, ενώ μην ξεχνάμε πως από εκεί πήρε ο Ολυμπιακός Κωνσταντίνο Λαΐφη.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ

-- Πάμε και στην Γάτα και τον " Ευαγγελιστή ". Στον ΠΑΟΚ έχουν ενημερώσει τον Ουάρντα και τον εκπρόσωπο του, πως τον περιμένουν το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά ο Αιγύπτιος δεν... καίγεται να ανέβει στην συμπρωτεύουσα. Το αντίθετο μάλιστα.

-- Μπορεί ο οργανισμός του ΠΑΟΚ να είναι σε... πόλεμο με την ΑΕΚ, ο Ιβάν Σαββίδης παρόλα αυτά αποφεύγει σε προσωπικό επίπεδο να αφήσει αιχμές κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2006 ως... αδέρφια από τον Πόντο και όπως λένε χαρακτηριστικά, μέσα σε τρία λεπτά μπορεί από "σκοτωμένοι" να βρεθούν αγκαλιασμένοι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK