Ο σταρ Τζώρτζογλου και οι ...χαμένες κρατήσεις στα εξάστερα

Τη...δική του ρεβάνς για την απώλεια της διοργάνωσης του τελικού του Κυπέλλου παίρνει αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, ως διοργανωτής του φιλικού αγώνα της Εθνικής ομάδας του 2004 με τους παλιούς σταρ της Ιντερ, δεν χάνει βήμα των πρώην διεθνών στην πόλη και είναι σε όλα μέσα.

Το φιλικό φυσικά, όσο σημαντικό και αν είναι, δεν μπορεί να αντισταθμίσει έναν τελικό Κυπέλλου αλλά από το "ολότελα καλή και η Παναγιώταινα" που λέει και η λαϊκή παροιμία.

Ετσι και αλλιώς, του Ηράκλειο μάλλον κερδισμένο βγήκε τελικά από τη μη διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου με βάση όσα είδαν τα ματάκια μας στον Βόλο.

Τα εξάστερα που είχαν κλείσει οι...βιαστικοί ιθύνοντες της ΕΠΟ πριν ανακοινωθεί επίσημα η έδρα του τελικού γεμίζουν σε κάθε περίπτωση από τουρίστες...Η Κρήτη δεν έχασε.

N.Γ.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!