Πρόταση για την αγορά του Παναθηναϊκού!

Πότε και από που ήρθε επίσημη πρόταση στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι γεμάτες τσέπες των παικτών του Ολυμπιακού πριν από τον ΠΑΟΚ και ο Βιγιαφάνιες που παραλίγο να φορέσει τα... ερυθρόλευκα τον Γενάρη! Τα καλύτερα παρασκήνια των αθλητικών εφημερίδων σε ένα κείμενο.

Πρόταση για την αγορά του Παναθηναϊκού!
alafouzos hong kong

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και προβάλουμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Σύμφωνα με την Γάτα και τον " Ευαγγελιστή " στα χέρια του Γιάννη Αναφούζου έφτασε επίσημη πρόταση από εταιρία με έδρα το Χονγκ Κονγκ ( που εκπροσωπεί πολυεθνικό fund επενδυτών) στις 15 ή 16 Φεβρουαρίου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Εφόσον υπογραφεί το MoU μεταξύ των δυο πλευρών, υπάρξει η πρόταση να τρέξουν οι επενδυτές τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού τρία πρόσωπα μέχρι το καλοκαίρι. Ένας από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και δυο από το fund, που θα διαχειριστούν περίπου 5.000.000€ για τις ανάγκες της ΠΑΕ.

Μένει να δούμε κατά πόσο θα γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη πρόταση, αφού οι ημερομηνίες για την απόκτηση άδειας τρέχουν και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για χάσιμο.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ

Πάμε στην Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ". Στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού υπάρχει συνωστισμός και ειδικότερα στη θέση "10" που μπορούν να καλύψουν τρεις παίκτες. Μάριν, Οφόε και Φορτούνης.

Ο δεύτερος παρουσιάζεται φευγάτος πολλές φορές στα ρεπορτάζ, όμως το κλίμα φαίνεται πλέον να έχει αλλάξει. Το θέμα είναι πως το καλοκαίρι αποκλείεται, σύμφωνα με τη στήλη, να συνυπάρξουν στην ίδια ενδεκάδα και Κώστας και Οτζίτζα.

Ένας από τους δυο θα αποχωρήσει σίγουρα από το Λιμάνι.

ΜΕΝΕΙ Η ΦΕΥΓΕΙ Ο ΜΟΡΑΣ;

Πάμε και στην Livesport και τον " ΚΛΙΚιΑδόρο". Τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Ηλίας Φυντάνη και τον... Βαγγέλη Μόρα. Λίγες ώρες αργότερα, από την Λάρισα έβγαιναν πληροφορίες πως ο έμπειρος αμυντικός ίσως τελικά επιστρέψει, αρκεί να τον θέλει ο Ντόστανιτς. Μοιάζει με... ανέκδοτο η όλη υπόθεση, αφού σε ένα μήνα ο Μόρας έχει γίνει... μπαλάκι.

Συνεχίζοντας με Super Legaue, ο Παναιτωλικός δείχνει άλλη ομάδα με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο και γι΄αυτό η διοίκηση της ομάδας έχει αρχίσει το... ψηστήρι για να ανανεωθεί από τώρα το συμβόλαιό του. Ο "Τράι" όμως ακόμα δεν θέλει να μπουν σε αυτή τη διαδικασία και το αφήνει για το καλοκαίρι.

ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ έχει ο Γαύρος την Παρασκευή. Με γεμάτες τσέπες θα πάνε στην Τούμπα οι παίκτες του Ολυμπιακού, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" έβαλε χρήματα στους λογαριασμούς τους έτσι ώστε να μην υπάρχουν καθόλου οφειλόμενα.

Αρα δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για να μη δίνουν άπαντες το 100% σε κάθε αναμέτρηση...

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Κλείνουμε με την Πράσινη . Μετά τον Μολέδο ένας ακόμα παίκτης του Παναθηναϊκού φέρεται να αρνήθηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Λούκας Βιγιαφάνιες!

Στον Αργεντινό, μάλιστα, λέγεται ότι ασκήθηκε έντονο πρέσινγκ από άνθρωπο του "τριφυλλιού" να αποδεχθεί την πρόταση των "ερυθρόλευκων", με αποτέλεσμα να εκνευρισθεί. Τελικά πήγε στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK